advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Roser Gomez Sadurni

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Comprar Thermomix®

COCA DE SANT JOAN DE FRUITA I CREMA AMB Thermomix® PUIGCERDÀ

20 June 2018
20 June 2018
Categoría:


Aqui teniu aquesta recepta de coques de Sant Joan, ben fàcil de fer i que estan bonisimes !!


perfecte, per la revetlla, segur que Triomfàreu.


Animeu-vos a fer-la, us agradarà.


INGREDIENTS: 


Crema Pastissera 


- 110gr. de sucre


- 500gr. de llet sencera


- 40gr. de Maicena


- 3 ous


- i cull. de sucre avainillat


- 20gr. de mantega


Per la Massa


- 180 grs.de sucre


- La pell d'una taronja i d'una llimona , sense res de part blanca


- dos ous i un robell


- 80 gr. de mantega ( tobeta )


- 65 gr. d'oli de girasol


- 140 gr. de llet sencera


- 40 gr. de llevat fresc


- 10 gr d'anis dolç


- 550 gr. de farina de rebostería


Per Decorar


- 1 ou batut per pincellar la massa


- cireres, meló i taronga confitada 


- pinyons 


- Per fer ; La Crema Pastissera :


- Posem en el Vas, Tots els ingredients de la crema. menys la mantega i programem 7 min. 90º vel 4.


- Afegirem la mantega i barregem 5 seg, vel 3.


-Reserbem en un Vol i el tapem amb un paper film, que toqui la crema, perque no faci crosta. Deixem refredar.


-Rentem el Vas i sequem.


Massa de la Coca 


Previament , farem una boleta de massa mare i la deixarem a temperatura ambient !


60g d’aigua


5g de llevat fresc


un polsim de sucre 


110g de farina de força


tots el ingredients al Vas  20seg   Vel 4 


Reservem !!


-Posem el sucre en el Vas i programem 20 seg. vel 5-7-10. progresivament. 


- Afegim les pells de la taronja i la llimona, ben secas i tornem a programar  40 seg. vel 5-7-10 progresivament.


- Incorporem els ous, la mantega ( tobeta) el oli, la llet, el llevat, el anís i programem 4 seg, vel 3.


- Seguidament, 2 min, 37 gr. vel 2.


- Incorporem la farina i barregem 8 seg. vel 6.


- Afegirem  la massa mare reservada i barrejarem 6 seg. vel 6


-Seguidament, amasem 2 min. vel Espiga. ( Quedarà  una massa fina i enganxosa )


-Deixem reposar en el Vas fins que la massa surti per el bocal. mes o menys 1 hora i mitja.


-Precalentem el forn a 190º , folrrada amb paper vegetal.


- Amb les mans untades d'oli o farina, treiem la massa del Vas i li donem forma .


- Pinzellem la coca amb l'ou batut.


- La guernim amb els pinyons, la fruita confitada i la deixem reposar 20 mts.a temperatura ambient tapada amb un drap.


- Posarem la crema per demunt la coca en una mànega pastissera i anem fent un reixat per sobre. La ben ensucrem !!


- l'Enfornem a 190 • uns 10m. Baixem la temperatura a 180• uns 10m. aproximadament.


- Recomanació: Posarem un recipient amb aigua sota la safata de la coca , per crear vapor, d'aquesta forma, quedarà més esponjosa.


- I ja està , la deixem refredar una mica  i ......ñam.....ñam .

Solicita demostración
20 June 2018
icon-print-2