Home › Delegación Lleida › Leonor Reig Tehas › Verduras, hortalizas y ensaladas › AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©
Te ayuda
Te cuida
Te inspira


El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?

¿Quieres que te llame Leonor Reig Tehas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Tienes alguna pregunta?
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:

¿Quieres hablar con Leonor Reig Tehas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©
22 abril 2016
Esclat de colors, esclat de sabors que criden primavera!!
Aquesta recepta vol ser una interpretació d’una amanida que vam poder provar a Bali envoltats d’una cultura que enamora..
INGREDIENTS
Talls de salmó fumat
Flors de formatge tête de moine
1 carbassó
1 pastanaga
Gerds
Flors comestibles
PREPARACIÓ
1-Preparem les pastanagues i el carbassó i amb un pelador en fem unes tires que després superposarem per a muntar els rotllets. Les amanirem amb un rajolí d’oli
2-Preparem uns talls de salmó i els amanim amb una mica d’oli després les podrem farcir amb la crema de formatge o be amb l’olivada
INGREDIENTS PER A LA CREMA DE FORMATGE
250g de formatge gorgonzola(o el formatge que us agradi)
200g de nata paer muntar
Unes fulletes d’alfàbrega fresca
Unes branquetes de cebolli
Unes fulletes de julivert
Un polsim de pebre
PREPARACIÓ
1- Posem el formatge al vas i triturem velocitat progressiva del 5-10, ens ha de quedar una crema espessa.
2- Afegim la nata i barregem 12 seg/velocitat 4.
3- Col·loquem la “mariposa” a les gabinetes i programem velocitat 3’5 sense posar temps (la nata ha d’estar molt freda) hem d’anar observant fins que hagi muntat.
INGREDIENTS OLIVADA
250g Olives negres
2 anxoves
1 culleradeta de tàperes
1 all
Unes fulletes d’alfàbrega
Un polsim de timó
Un polsim d’orenga
Unes branquetes de cebolli
Oli d’oliva
PREPARACIÓ
1- Traiem el pinyol de les olives si en tenen,les posem al vas juntament amb tots els altres ingredients Programem 2 min/velocitat progressiva 5-10. Baixem els ingredients i repetim l’operació.
2- Programem velocitat 4 i anem afegint l’oli amb el cubilet posat.
MUNTATGE DEL PLAT
Pinzellem el fons del plat amb l'olivada i afegim un rotllet de salmó fumat farcit de la crema de formatge, un altre rotllet fet amb les tires de carbassó superposades i farcides i finalment un altre amb les tires de pastanaga filetejades amb el pelador ,es pot farcir de crema de formatge o de olivada. Decorem amb les flors de formatge tête de moine, floretes comestibles, gerbs o el que més us agradi...
Bon profit!
Leo
Solicita demostración


