Thermomix® Lleida

Leonor Reig Tehas

El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?

AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©

22 abril 2016
22 abril 2016
  Esclat de colors, esclat de sabors que criden primavera!! Aquesta recepta vol ser una interpretació d’una amanida que vam poder provar a Bali envoltats d’una cultura que enamora..   INGREDIENTS Talls  de salmó fumat Flors de formatge tête de moine 1 carbassó 1 pastanaga Gerds Flors comestibles   PREPARACIÓ 1-Preparem les pastanagues i el carbassó i amb un pelador en fem unes tires que després superposarem per a muntar els rotllets. Les amanirem amb un rajolí d’oli 2-Preparem uns talls de salmó i els amanim amb una mica d’oli després les podrem farcir amb la crema de formatge o be amb l’olivada   INGREDIENTS PER A LA CREMA DE FORMATGE 250g de formatge gorgonzola(o el formatge que us agradi) 200g de nata paer muntar Unes fulletes d’alfàbrega fresca Unes branquetes de cebolli Unes fulletes de julivert Un polsim de pebre   PREPARACIÓ 1- Posem el formatge al vas i triturem velocitat progressiva del 5-10, ens ha de quedar una crema espessa. 2- Afegim la nata i barregem 12 seg/velocitat 4. 3- Col·loquem la “mariposa” a les gabinetes i programem velocitat 3’5 sense posar temps (la nata ha d’estar molt freda) hem d’anar observant fins que hagi muntat.   INGREDIENTS OLIVADA 250g Olives negres 2 anxoves 1 culleradeta de tàperes 1 all Unes fulletes d’alfàbrega Un polsim de timó Un polsim d’orenga Unes branquetes de cebolli Oli d’oliva   PREPARACIÓ 1- Traiem el pinyol de les olives si en tenen,les posem al vas juntament amb tots els altres ingredients Programem 2 min/velocitat progressiva 5-10. Baixem els ingredients i repetim l’operació. 2- Programem velocitat 4 i anem afegint l’oli amb el cubilet posat.   AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® © MUNTATGE DEL PLAT Pinzellem el fons del plat amb l'olivada i afegim un rotllet de salmó fumat farcit de la crema de formatge, un altre rotllet fet amb les tires de carbassó superposades i farcides i finalment un altre amb les tires de pastanaga filetejades amb el pelador ,es pot farcir de crema de formatge o de olivada. Decorem amb les flors de formatge tête de moine, floretes comestibles, gerbs o el que més us agradi... AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® © AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©   Bon profit! Leo  
Solicita demostración