Home › Delegación Lleida › Leonor Reig Tehas › Verduras, hortalizas y ensaladas › Panadons d'espinacs - Thermomix®
Te ayuda
Te cuida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Leonor Reig Tehas
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
¿Quieres que te llame Leonor Reig Tehas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Leonor Reig Tehas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Panadons d'espinacs - Thermomix®
13 March 2016 Tot a la cuina és un mon de sensacions una sinfonia de sentiments i emocions que t’envolten i de vegades et transporten en el temps. L’olor dels panadons em fa reviure la infantesa, en aquells dies previs a la setmana santa en que ens reuniem tota la família a la cuina per elaborar-los abans de dur-los a coure al forn de llenya del poble.A continuació us presento dos tipus de masses, la tradicional, la de tota la vida i una adaptació de la recepta de massa cruixent de la Tere Jové que sorprendrà i donarà una nova possibilitat als qui s'animin a provar-la. INGREDIENTS:Massa de panadó tradicional:
Solicita demostración - 600 g de farina de reposteria
- 100 g d’oli
- 100 g de llet
- 100 g de cervesa
- 2 ous
- 1 culleradeta de sal
- 1 pessic de sucre
- 1 paquet de llevadura royal
- 600 g de farina de reposteria
- 150 g d’oli
- 300 g d’aigua
- Sal
- 1100 g d’espinacs
- 210 g de panses (variable al gust)
- 90 g de pinyons (variable al gust)
- 45 g d’oli verge
- 3 alls
- Un menat de julivert
- Sal
- Un polsim de sucre
- Pebre negre