Home › Delegación Lleida › Leonor Reig Tehas › Verduras, hortalizas y ensaladas › AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©
Te ayuda
Te cuida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Leonor Reig Tehas
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
¿Quieres que te llame Leonor Reig Tehas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Leonor Reig Tehas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
AMANIDA DE PRIMAVERA AMB Thermomix® ©
22 April 2016 Esclat de colors, esclat de sabors que criden primavera!!Aquesta recepta vol ser una interpretació d’una amanida que vam poder provar a Bali envoltats d’una cultura que enamora.. INGREDIENTSTalls de salmó fumatFlors de formatge tête de moine1 carbassó1 pastanagaGerdsFlors comestibles PREPARACIÓ1-Preparem les pastanagues i el carbassó i amb un pelador en fem unes tires que després superposarem per a muntar els rotllets. Les amanirem amb un rajolí d’oli2-Preparem uns talls de salmó i els amanim amb una mica d’oli després les podrem farcir amb la crema de formatge o be amb l’olivada INGREDIENTS PER A LA CREMA DE FORMATGE250g de formatge gorgonzola(o el formatge que us agradi)200g de nata paer muntarUnes fulletes d’alfàbrega frescaUnes branquetes de cebolliUnes fulletes de julivertUn polsim de pebre PREPARACIÓ1- Posem el formatge al vas i triturem velocitat progressiva del 5-10, ens ha de quedar una crema espessa.2- Afegim la nata i barregem 12 seg/velocitat 4.3- Col·loquem la “mariposa” a les gabinetes i programem velocitat 3’5 sense posar temps (la nata ha d’estar molt freda) hem d’anar observant fins que hagi muntat. INGREDIENTS OLIVADA250g Olives negres2 anxoves1 culleradeta de tàperes1 allUnes fulletes d’alfàbregaUn polsim de timóUn polsim d’orengaUnes branquetes de cebolliOli d’oliva PREPARACIÓ1- Traiem el pinyol de les olives si en tenen,les posem al vas juntament amb tots els altres ingredients Programem 2 min/velocitat progressiva 5-10. Baixem els ingredients i repetim l’operació.2- Programem velocitat 4 i anem afegint l’oli amb el cubilet posat. MUNTATGE DEL PLATPinzellem el fons del plat amb l'olivada i afegim un rotllet de salmó fumat farcit de la crema de formatge, un altre rotllet fet amb les tires de carbassó superposades i farcides i finalment un altre amb les tires de pastanaga filetejades amb el pelador ,es pot farcir de crema de formatge o de olivada. Decorem amb les flors de formatge tête de moine, floretes comestibles, gerbs o el que més us agradi... Bon profit!Leo
Solicita demostración