Home › Delegación Lleida › Leonor Reig Tehas › Salsas y guarniciones › Salsa de calçots - Thermomix® ©
Te ayuda
Te cuida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Leonor Reig Tehas
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
El plaer de compartir la bona cuina. En aquest Blog trobareu experiències, trucs i receptes que m′ajuden dia a dia a treure tot el rendiment a la Thermomix® . Us convido a descobrir amb mi una cuina saludable, creativa i econòmica. M′acompanyeu?
¿Quieres que te llame Leonor Reig Tehas?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Leonor Reig Tehas por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Salsa de calçots - Thermomix® ©
05 April 2016 Què millor que compartir un bon dinar amb una colla d’amics?Aquest diumenge hem fet la calçotada a l’era i com no podia ser d'una altra manera, he preparat la salsa dels calçots. Voleu provar-la? INGREDIENTS
Solicita demostración - 100 g d’avellanes torrades
- 100 g d’ametlles torrades
- 1 pebrot escalivat
- 1 cabeça d’alls escalibats
- 1 tomata escalibada
- 2 nyores
- 1 llesca de pa torrada
- 150 g de líquid (pot ser l'aigua on has remullat les nyores o el suc que deixa el pebrot escalibat)
- 30 g de vinagre
- 15 g de conyac
- 500 g d’oli verge
- 1 culleradeta de pebre vermell
- 1 o 2 culleradetes de sal
- un polsim de pebre negre