advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Roser Gomez Sadurni

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®  

Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .

Treballo a la Comarca de La  Cerdanya.

Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .

És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.

Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.

Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.

El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.

Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

Comprar Thermomix®

PASTEL DE PATATA AMB Thermomix® ( PUIGCERDÀ )

04 September 2018
04 September 2018


HOLA, QUE TAL?


US PRESENTO UNA RECEPTA MOLT SENZILLA I FÀCIL DE PREPARAR QUE DE BEN SEGUR...LA REPETIREU .  


PASTEL DE PATATA


INGREDIENTS :


120 gr. de ceba tallada a quarts.


6-7 branquetes de julivert.


80 gr. d'olives sense pinyol.


500 gr. d'aigua.


700 gr.de patates tallades en trocets de 2cm. aproximadament.


50 gr. de mantega.


1 iogut greg ( 125 gr. )


40 gr. de maionesa.


20 gr. de mostaza de dijon.


3 ous.


1/2 cullaradeta de sal.


1-2 pessic de pebre negre.


ELABORACIÓ


1. Posem al Vas : la ceba, el julivert i les olives. Trocejar 3seg / vel 5, retirar a un bol i reservar.


2. Posar els 500gr. d'aigua al Vas , introduir el cistellet i posar les patates. Programar 30min / Varoma / vel 2. Amb l'ajuda de l'osca de la Espátula, extraiem el cistellet i reservem. Buidem el Vas


3. Preescalfem el forn a 180ºC. Untem amb la mantega una font de forn. Aprox. 30 x 20 cm.


4. Posem al Vas la mantega, el iogurt, la maionesa, la mostaza, els ous, la sal i la pebra, barregem 20 seg/vel 4. 


5. Coloquem la papallona en les fulles del Thermomix® , afeixim les patates del cistellet i triturem, 20seg / vel 4. Retirem la papallona i afagirem al Vas el preparat de la ceba, olives i julivert. Remanem amb l'Espatula i aboquem a la font de forn preparada.


6. Forneixem de 35 a 40 minuts ( 180º ) Retirem del forn i empolvorem amb una mica de julivert i formatge ratllat. Tallem a porcions i servim.


Bon Profit !!

Solicita demostración