Home › Delegación Lleida › Roser Gomez Sadurni › Verduras, hortalizas y ensaladas › PASTEL DE PATATA AMB Thermomix® ( PUIGCERDÀ )


Esta es mi sección en la Blogosfera Thermomix®
Hola, sóc la Roser, Agent Comercial de Thermomix® .
Treballo a la Comarca de La Cerdanya.
Fa vuit anys que em dedico com a Professional i Assessora de Cuina Thermomix® .
És una feina que m'apassiona, em fa sentir molt a gust i em permet conèixer a persones amb tota mena d'inquietuts a l'hora de cuinar.
Thermomix® , és el robot de cuina més Tecnològic i Funcional que existeix actualment en el mercat.
Amb Thermomix® podràs cuinar plats molt especials.
El seu sistema de conexió a WIFI ens permet tenir totes les receptes de la Plataforma disponibles de forma guiada per poder cuinar plats fàcils i saludables.
Et convido a gaudir d'una demostració gratuïta, sense compromís i poder comprovar totes les seves funcions.

¿Quieres que te llame Roser Gomez Sadurni?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Roser Gomez Sadurni por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PASTEL DE PATATA AMB Thermomix® ( PUIGCERDÀ )
04 September 2018HOLA, QUE TAL?
US PRESENTO UNA RECEPTA MOLT SENZILLA I FÀCIL DE PREPARAR QUE DE BEN SEGUR...LA REPETIREU .
PASTEL DE PATATA
INGREDIENTS :
120 gr. de ceba tallada a quarts.
6-7 branquetes de julivert.
80 gr. d'olives sense pinyol.
500 gr. d'aigua.
700 gr.de patates tallades en trocets de 2cm. aproximadament.
50 gr. de mantega.
1 iogut greg ( 125 gr. )
40 gr. de maionesa.
20 gr. de mostaza de dijon.
3 ous.
1/2 cullaradeta de sal.
1-2 pessic de pebre negre.
ELABORACIÓ
1. Posem al Vas : la ceba, el julivert i les olives. Trocejar 3seg / vel 5, retirar a un bol i reservar.
2. Posar els 500gr. d'aigua al Vas , introduir el cistellet i posar les patates. Programar 30min / Varoma / vel 2. Amb l'ajuda de l'osca de la Espátula, extraiem el cistellet i reservem. Buidem el Vas
3. Preescalfem el forn a 180ºC. Untem amb la mantega una font de forn. Aprox. 30 x 20 cm.
4. Posem al Vas la mantega, el iogurt, la maionesa, la mostaza, els ous, la sal i la pebra, barregem 20 seg/vel 4.
5. Coloquem la papallona en les fulles del Thermomix® , afeixim les patates del cistellet i triturem, 20seg / vel 4. Retirem la papallona i afagirem al Vas el preparat de la ceba, olives i julivert. Remanem amb l'Espatula i aboquem a la font de forn preparada.
6. Forneixem de 35 a 40 minuts ( 180º ) Retirem del forn i empolvorem amb una mica de julivert i formatge ratllat. Tallem a porcions i servim.
Bon Profit !!