BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › RECEPTA D'ENSAÏMADA FETA AMB Thermomix® -BELLPUIG, LLEIDA-
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
RECEPTA D'ENSAÏMADA FETA AMB Thermomix® -BELLPUIG, LLEIDA-
14 April 2018Avui us presento una recepta d'una bona clienta.
La Lidia Torra, que està disfrutant del seu nou TM-5 i l'he volgut compartir amb tot@s vosaltres. La veritat es que és una autèntica crack del Thermomix® i, en especial, el que més li agrada es fer pans, pastissos, ... és a dir, masses de tot tipus.Per això, quan vaig veure la foto de l'ensaïmada, vaig demanar-li permís per publicar-la i poder-la compartir. I ella no només em va donar el seu permís, sinó que me'n va facilitar tota l'execució de la recepta.Per tant, amb el teu permís Lídia, aquí teniu la recepta d'aquesta magnífica ensaïmada
Ingredients:
- 1 ou
- 50gr. de sucre
- 50gr. aigua
- 230gr. de farina de força
- 10gr. de llevat de pa
- 10gr. oli
- 100-150gr. de mantega de porc a temperatura ambient.
- una mica de mantega per untar la massa
- sucre en pols
- cabell d'Àngel (opcional)
- Posem dins el vas l'ou, el sucre i l'aigua i barregem 15", V.5
- Afegim la farina i tornem a barrejar 4", V.6. Acte seguit progarmem 8', V.Espiga. Quan faltin 2' per acabar afegim el llevat pel bocal.
- Afegim l'oli i tornem a programar 2', V. Espiga. I deixem reposar la massa dins el vas 10'.