BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › Recepta de pa de pessic i flam (BizcoFlan), fet amb Thermomix® - Bellpuig - Lleida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Recepta de pa de pessic i flam (BizcoFlan), fet amb Thermomix® - Bellpuig - Lleida
24 February 2020Feia molt temps que no provava aquesta recepta amb Thermomix® i gràcies a la Montserrat de Guissona que fa molt temps va passar-me-la.
Molt original, un pa de pessic i flam tot en un, i tot cuit al vapor.
Aqui us en deixo el procès.
Ingredients pel flam:
- 4 ous
- 500gr. de llet
- 120gr. de sucre
- una cullerada de sucre de vainilla
- 3 ous
- 90gr. de sucre
- 90gr. de farina
- Introduïr caramel líquid a un motlle (motlle que introduïrem dins el recipient varoma)
- Posem dins el vas tots els ingredients del flam i barregem 10seg. Vel. 4. Afegirem aquesta barreja dins el motlle amb el caramel
- Posem la papallona a la seva posició i afegim al vas els ous i els sucre del bescuit i programem 5min, T37ºC, Vel.3 . Una vegada acabat el temps, tornem a programar 5min, Vel. 3 (sense temperatura).
- Afegim la farina i remenem 4seg, Vel 1. i ho acabem de remenar a poc a poc sense que baixi la barreja, ja que queda molt esponjós. I ho afegim dins el motlle reservat.
- Posem el motlle dins el recipient varoma, el tapem amb paper d'alumini i també hi posem uns papers de cuina absorbents, i el tapem amb la tapa del varoma.
- Rentem el vas. I afegim 500gr. d'aigua i , amb el recipient varoma a la seva posició, programem 30min, Temperatura varoma, Vel. 1
Aqui us en deixo el resultat . Espero que us agradi tant com a mi!!
Feliç dia!!!