BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › Bombons d'avellana
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Bombons d'avellana
16 October 2017
Amb motiu de l'EDICIÓ DE XOCOLATA que tenim vigent en aquests moments, avui us deixo una recepta de bombons d'avellana.
La podeu fer amb o sense Thermomix® ...., jo us en explico les dues maneres de fer-ho.
Ingredients per fer els Bombons d’Avellana:
- 100gr. de Muesli
- 150gr. D’avellanes torrades
- 150gr. De xocolata fondant amb llet
- 20 unitats d’avellanes per decorar
Preparació sense Thermomix® :
- En una bàscula i prepareu tots els ingredients.
- Trossejeu la xocolata i coure-la al bany maria. La temperatura ideal per desfer la xocolata serán 45-50ºC, podeu ajudar-vos amb un termòmetre de cuina per comprobar-ne la temperatura.
- Reservem la xocolata fosa.
- Amb el morter, o amb una picadora, trossejeu el muesli i les avellanes.
- Introduir la barreja del muesli i avellanes amb la xocolata reservada i barrejar-ho bé per a que quedi homogeni.
Preparació amb Thermomix® :
- Activar la bàscula del Thermomix® i introduïr dins el vas els 150gr. de xocolata i pulveritzar 15”/V.5-7-10. Desfer-la programant 5’/T.45ºC/V.3
- Torneu a acitvar la bàscula, i afegiu al vas el muesli i les avellanes , trossejeu-ho 6”/V.5
Una vegada teniu la barreja feta:
*Amb ajut de dues culleres formeu boles i les poseu en un motlle de mini-magdalenes, decoreu amb una avellana cada una i deixeu refredar, una hora aprox, a la nevera.
I JA ESTÀ LLEST PER SERVIR