BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › Cóc de pastanaga SENSE SUCRE fet amb Thermomix® - Bellpuig, Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Cóc de pastanaga SENSE SUCRE fet amb Thermomix® - Bellpuig, Lleida
29 March 2019Ja sabem que a www.cookidoo.es podem trobar mes de 4000 receptes per fer de manera guiada, tant al nostre Thermomix® TM5 com el NOU TM6. I encara podem ampliar el nombre de receptes, si hi posem part de la nostra imaginació i creativitat
Aquest és el cóc de la recepta que he trobat a cookidoo del “Carrot Cake”, substituïnt-hi el sucre per dàtils, i tampoc hi he fet el “frosting” de damunt.
Aquí us deixo els pas a pas de com fer-ho
PRIMER CAL PREPARAR ELS SEGÚENTS INGREDIENTS:
> 150gr de dàtils
> Unes tires de pell de taronja (sense res de part blanca)
> 400gr de pastanagues tallades a trossos
> 4 ous
> 190gr d’oli
> 250gr de farina
> 2 cullerades de bicarbonat
> 1 sobre de llevat en pols
> 1 cullerada de canyella en pols
> Un pessic de sal
PROCEDIMENT DE LA RECEPTA:
- Primerament pre-escalfarem el forn a 180ºC, i prepararem el motlle.
- Posarem al vas els dàtils i la pell de taronja i polveritzarem 20seg/V.10
- Afegim les pastanagues (tallades a trossos) i triturem 5seg/V.5 (comprovar si està tot ben trossejat, en cas de no estar-ho repetir aquest pas)
- Hi afegim els ous, l’oli i barregem 30seg/V.5
- Seguidament hi afegim la farina, el bicarbonat, el llevat, la canyella i la sal i barregem 3seg/V.6. Acabar de barrejar amb l’espàtula i abocar-ho al motlle prèviament preparat.
- Posarem el cóc dins el forn i el courem durant uns 40 minuts aproximadament a 180ºC.
**Advertiment: el temps de cocció amb rebosteria depèn molt del forn que utilitzeu. És recomanable que aneu mirant el procés de cocció del cóc i si dubteu si està cuit, podeu punxar amb un escuradents i veure si surt moll (encara li falta cocció) o sec (ja estarà llest per treure’l)
Desitjo que us agradi tant com a nosaltres!!!
I ja saps, si vols ser de les primeres persones en conéixer el NOU Thermomix® pots respondre Aquí i enviar formulari.
Feliç cap de setmana.