BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › Mona de Pasqua.
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Mona de Pasqua.
07 April 2020Aquest any serà una Pasqua diferent, no anirem de vacances i tampoc ens ajuntarem amb les colles per anar el dilluns de Pasqua a fer la mona.
Però el que sí que farem segurament serà fer més mones casolanes, tenim molt més temps per fer-les, i estem aprenent molt de cuina aquests dies.
Hi ha unes pautes importants a tenir en compte que us vull compartir:
- Fer el "Pa de Pessic", que el trobareu com a Bizcocho Genovés a www.cookidoo.es i deixar-lo refredar abans de guarnir.
- Treure la mantega de la nevera 4 hores abans de guarnir per poder fer la crema de mantega ( si la posem freda de la nevera, no emulsionarà).
- Si hi voleu posar taronja confitada heu de fer-la el dia anterior mínim. Aquí hi teniu la recepta. I podeu guardar-ne l'almívar que fareu per banyar el pa de pessic.
- Fer prèviament la melmelada de préssec o albercoc.
- SOBRETOT a l'hora de posar-nos a guarnir, tenir tots els ingredients a punt damunt la taula.
Jo us passo la que he fet, de mantega, amb diferents colorants per donar-hi color.
Feliç Pasqua.