advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BARRETES D'AVENA, CARABASSA I DÀTILS

16 November 2020
16 November 2020
Categoría:

La recepta que publico avui l'he tret de Marta Saltiveri Nutricionista que segueixo a Instagram desde fa poc temps, que no la conec gaire, però sí als seus pares i germà.


Vaig veure fa uns dies aquesta recepta a un dels seus post i li vaig dir que un dia les volia provar.


I dit I fet, ahir vaig fer-les i la verirtat que us les recomano molt.


I a petició de moltes persones que m'heu demanat la recepta aquí us la deixo. La de la Marta adaptada a Thermomix® .




  1. Primer heu de coure uns 150gr de Carabassa. Jo ho he fet posant 500gr. d'aigua al vas del Thermomix® , la Carabassa trossejda dins el cistellet I programar 25min / T. 100ºC / V. 1. Deixem refredar la Carabassa una vegada acabada la cocció.

  2. Després, amb el vas net i sec, hi posem 150 flocs d'avena i triturem 15 seg/ V.10.

  3. Hi afegim els 150gr. de Carabassa cuita, 1 ou, 75gr Oli Oliva, 1 cullerada de canyella i 5 dàtils i barregem 30 segons / V. 7

  4. Hi afegiu uns trossets de xocolata, ho remenem bé amb l'espàtula.

  5. Doneu-li la forma que vulgueu damunt un paper d'enfornar o taula de silicona, etc... (jo vaig posar la massa dins un motile de silicona amb forma de barretes energètiques), i enfornem de 15 a 20 minuts a 180ºC previament pre-calentat.


Deixeu refredar i ja les teniu a punt per menjar.


Desitjo us agradin


Feliç dilluns 


 

Solicita demostración
16 November 2020
icon-print-2