BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › BARRETES D'AVENA, CARABASSA I DÀTILS
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BARRETES D'AVENA, CARABASSA I DÀTILS
16 November 2020La recepta que publico avui l'he tret de Marta Saltiveri Nutricionista que segueixo a Instagram desde fa poc temps, que no la conec gaire, però sí als seus pares i germà.
Vaig veure fa uns dies aquesta recepta a un dels seus post i li vaig dir que un dia les volia provar.
I dit I fet, ahir vaig fer-les i la verirtat que us les recomano molt.
I a petició de moltes persones que m'heu demanat la recepta aquí us la deixo. La de la Marta adaptada a Thermomix® .
- Primer heu de coure uns 150gr de Carabassa. Jo ho he fet posant 500gr. d'aigua al vas del Thermomix® , la Carabassa trossejda dins el cistellet I programar 25min / T. 100ºC / V. 1. Deixem refredar la Carabassa una vegada acabada la cocció.
- Després, amb el vas net i sec, hi posem 150 flocs d'avena i triturem 15 seg/ V.10.
- Hi afegim els 150gr. de Carabassa cuita, 1 ou, 75gr Oli Oliva, 1 cullerada de canyella i 5 dàtils i barregem 30 segons / V. 7
- Hi afegiu uns trossets de xocolata, ho remenem bé amb l'espàtula.
- Doneu-li la forma que vulgueu damunt un paper d'enfornar o taula de silicona, etc... (jo vaig posar la massa dins un motile de silicona amb forma de barretes energètiques), i enfornem de 15 a 20 minuts a 180ºC previament pre-calentat.
Deixeu refredar i ja les teniu a punt per menjar.
Desitjo us agradin
Feliç dilluns