Recepta de pa de pessic i flam (BizcoFlan), fet amb Thermomix® - Bellpuig - Lleida

#Postres y dulces 24 febrero 2020

Feia molt temps que no provava aquesta recepta amb Thermomix® i gràcies a la Montserrat de Guissona que fa molt temps va passar-me-la.


Molt original, un pa de pessic i flam tot en un, i tot cuit al vapor.


Aqui us en deixo el procès.


Ingredients pel flam:



  • 4 ous
  • 500gr. de llet
  • 120gr. de sucre
  • una cullerada de sucre de vainilla

Ingredients pero pa de pessic:

  • 3 ous
  • 90gr. de sucre
  • 90gr. de farina

PREPARACIÓ:

  1. Introduïr caramel líquid a un motlle  (motlle que introduïrem dins el recipient varoma)
  2. Posem dins el vas tots els ingredients del flam i barregem 10seg. Vel. 4. Afegirem aquesta barreja dins el motlle amb el caramel
  3. Posem la papallona a la seva posició i afegim al vas els ous i els sucre del bescuit i programem 5min, T37ºC, Vel.3 . Una vegada acabat el temps, tornem a programar 5min, Vel. 3 (sense temperatura).
  4. Afegim la farina i remenem 4seg, Vel 1. i ho acabem de remenar a poc a poc sense que baixi la barreja, ja que queda molt esponjós. I ho afegim dins el motlle reservat.
  5. Posem el motlle dins el recipient varoma, el tapem amb paper d'alumini i també hi posem uns papers de cuina absorbents, i el tapem amb la tapa del varoma.
  6. Rentem el vas. I afegim 500gr. d'aigua i , amb el recipient varoma a la seva posició, programem 30min, Temperatura varoma, Vel. 1


Aqui us en deixo el resultat . Espero que us agradi tant com a mi!!







Feliç dia!!!