Galtes de Porc fetes amb Thermomix® - Bellpuig/Lleida
#Carnes y aves 22 marzo 2019
Avui publico una recepta que m'ha passat una clienta, i que ella mateixa ha fet amb el seu TM5, i que està contentíssima de tenir un Thermomix® a la seva vida.
Moltes Gràcies Yoli per compartir-la.
INGREDIENTS:
*100gr d'alls
*70gr d'oli
*800/1000gr de Galtes de porc salpebrades
*2 fulles de llorer
*1 branca de julivert
*250gr de vi negre
*100gr de whisky
*1 pessic de sal
*30gr de suc de toronja natural
*1 raig de suc de llimó
*1 o 2 Patates tallades a trossos
*6-8 figues seques
PREPARACIÓ:
- Poseu al vas vas els alls i l'oli i calenteu 5 min / T. Varoma / Vel. cullera
- Afegir-hi les galtes, el llorer, el julivert, el vi, el whisky, la sal i els sucs de toronja i llimó. Poseu el Varoma a la seva posició amb les patates i programeu 45 min / T. varoma / Gir Invers / Vel. Cullera.
- Una vegada acabat el temps, retireu les patates i afegir al vas les figues, tallades per la meitat i progarmeu 10 min / T.100ºC / Gir Invers / Vel. Cullera.
Una vegada finalitzat, afegim les galtes a una safata junt amb les patates i ja està llest per menjar.
Desitjo que t'agradi !!!!