Galtes de Porc fetes amb Thermomix® - Bellpuig/Lleida

#Carnes y aves 22 marzo 2019


Avui publico una recepta que m'ha passat una clienta, i que ella mateixa ha fet amb el seu TM5, i que està contentíssima de tenir un Thermomix® a la seva vida. 


Moltes Gràcies Yoli per compartir-la.


INGREDIENTS:


*100gr d'alls 


*70gr d'oli


*800/1000gr de Galtes de porc salpebrades


*2 fulles de llorer


*1 branca de julivert


*250gr de vi negre


*100gr de whisky


*1 pessic de sal


*30gr de suc de toronja natural


*1 raig de suc de llimó


*1 o 2 Patates tallades a trossos


*6-8 figues seques


PREPARACIÓ:



  1. Poseu al vas vas els alls i l'oli i calenteu 5 min / T. Varoma / Vel. cullera

  2. Afegir-hi les galtes, el llorer, el julivert, el vi, el whisky, la sal i els sucs de toronja i llimó. Poseu el Varoma a la seva posició amb les patates i programeu 45 min / T. varoma / Gir Invers / Vel. Cullera

  3. Una vegada acabat el temps, retireu les patates i afegir al vas les figues, tallades per la meitat i progarmeu 10 min / T.100ºC / Gir Invers / Vel. Cullera.


Una vegada finalitzat, afegim les galtes a una safata junt amb les patates i ja està llest per menjar.


Desitjo que t'agradi !!!!