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Montse Granollers Saltiveri
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Conill fet a foc lent i a baixa temperatura, amb Thermomix®
16 October 2020(CAT) Ben fácil ha estat adaptar una recepta de conill, fet a poc a poc ..., com diríem fent xup xup.
Aquesta és una recepta totalment inventada i adaptada a les funcions del Thermomix® .
Per fer aquesta recepta utilitzo el "Cobreganivets", i cal puntualitzar que sempre que quan cuinem amb ell mai podrem cuinar sobrepassant la temperatura de 98ºC.
Els ingredients que he necessitat són:
- 2 cebes mitjanes, tallades a quarts
- 2 dents d'all
- 1/2 pebrot vermell, tallats a trossos d'uns 3cm
- 50gr d'oli
- 1 conill tallat a trossos
- 1 cullerada de concentrat de caldo de verdures ( veure recepta a cookidoo)
- 300gr d'aigua
- opcional : bolets deshidratats, pèsols, pastanaga a rondanxes
El procès és el següent:
- Primer posem les cebes, els alls, el pebrot i l'oli al vas de Thermomix® i trossejem 4segons / V. 5 . Acte seguit programem sofregir durant 10minuts / T. 120ºC / V. Cullera.
- Mentrestant salpebrem el conill i també l'enfarinem.
- Una vegada acabat el temps, posem el cobreganivets a la seva posició i hi agfegim el conill, el concentrat de caldo, l'aigua i els bolets ( pèsols, etc,...) i programem amb la funció de Cocció lenta 2:30hores / T.98ºC
- Retirem el conill amb el suquet i ja estarà llest per servir.
A casa nostra ens ha encantat fer el conill d'aquesta manera, queda molt gustós i tendre.
Desitjo us agradi !!
(CAS) Muy fácil ha sido adaptar una receta de conejo, hecho en cocción lenta.
Esta es una receta totalmente inventada y adaptada a las funciones del Thermomix® .
Para hacer esta receta utilizo el "Cubrecuchillas", y hay que puntualizar que siempre que cocinamos con él nunca podremos cocinar sobrepasando la temperatura de 98ºC.
Los ingredientes que he necesitado son:
- 2 cebollas medianas, cortadas en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 1/2 pimiento rojo, cortados en trozos de unos 3cm
- 50gr de aceite
- 1 conejo troceado
- 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras (ver receta en cookidoo)
- 300gr de agua
- opcional: setas deshidratadas, guisantes, zanahoria en rodajas
El proceso es el siguiente:
- Primero ponemos las cebollas, los ajos, el pimiento y el aceite en el vaso de Thermomix® y troceamos 4segundos / V. 5. Seguidamente programamos sofreír durante 10minutos / T. 120ºC / V. Cuchara.
- Mientras salpimentamos el conejo y también la enharinamos.
- Una vez terminado el tiempo, ponemos el cubrecuchillas en su posición y añadimos el conejo, el concentrado de caldo, el agua y las setas (guisantes, etc, ...) y programamos con la función de Cocción lenta 2: 30horas / T.98ºC
- Retiramos el conejo con su jugo y ya estará listo para servir.
En nuestra casa nos ha encantado hacer el conejo de esta manera, queda muy sabroso y tierno.
Deseo os guste !!