advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

HUMMUS DE XIRIVIA AMB Thermomix® A LLEIDA

16 February 2018
16 February 2018



Quan diem hummus el primer que ens ve al cap és cigrons però aquí no en farem servir. Aquest serà un hummus ben especial: de xirivia! La xirivia és una hortalissa molt rica en nutrients per la qual cosa, a més de donar gust al brou, ens l’ hem de menjar. Aquest hummus és una manera diferent de consumir-la, ja que la xirivia està plena de vitamines (C, E, grup B) minerals (fòsfor, potassi, magnesi, ...) i moltíssim beneficis per la salut com ara antioxidant, remineralitzant, regulació del colesterol entre altres. Animeu-vos a fer-lo!


Ingredients:


500 g de xirivia


1-2 alls


50 g de llavors de sèsam


20 g de suc de llimona


1 culleradeta de cafè de fonoll


1 pessic de pebre mòlt


1 culleradeta de postres de sal marina


60 g d’ oli d’ oliva verge extra


Elaboració:


1.Tallem les xirivies a trossos i les posem dins el cistellet, posem un litre d’ aigua dins el vas i introduïm el cistellet. Courem 25 min/100º/vel 4. Amb l’ espàtula retirem el cistellet i deixem refredar abans de continuar*.


2.Mentre es refreda la xirivia, esbandim i sequem el vas. Posem el sèsam dins el vas i el torrem 5 min/120º/vel 2. Retirem per a que baixi la temperatura.


3.Quan està fred, posem tots els ingredients dins el vas i triturem 1min/vel 5-10.


4.Servim, podem posar un raig d’ oli i llavors de sèsam per decorar i acompanyem amb verdures crues tallades a bastonets.


*L’ aigua de la cocció serà excel•lent per beure o utilitzar en receptes que necessitem brou.

Solicita demostración