advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

CLAFOUTIS DE CARBASSÓ SENSE GLUTEN AMB Thermomix®

17 July 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:45:00 mins

icon-persons Ración para 6 personas

17 July 2023

El clafoutis és un pastís típic de la cuina occitana. El més tradicional és de cireres o prunes. Avui us vull ensenyar aquesta versió sense gluten (però que pots fer amb la farina que tu vulguis) i, a més, salada. Aprofitant que tenim el carbassó en plena temporada, aquesta recepta ens pot ajudar a cuinar-lo de manera diferent.


Hi he afegit formatge feta d’ ovella i cabra que és un formatge amb un nivell molt baix de lactosa. Però pots canviar per algun altre ingredient que a tu t’ agradi, com ara xampinyons, tempeh, pernil dolç,....


Desitjo que t’ agradi tan com a mi, anima’ t a fer-lo que és ben senzill.


Bon profit!!!

icon-list

Ingredientes

  • 1 all
  • 500 g de carbassó a trossos
  • 120 g de farina de civada sense gluten (canvia-la per farina normal, si vols)
  • 6 ous
  • 30 g d’ oli d’ oliva verge extra
  • 100 g de beguda de civada sense gluten (o de vaca, a la teva elecció)
  • Herbes aromàtiques al teu gust (farigola, alfàbrega,...)
  • ½ culleradeta de sal
  • 1-2 pessics de pebre
  • 10-15 olives sense pinyol (millor si els hi treus tu!)
  • 180 g de formatge Feta a daus
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Escalfem el forn a 200ºC i untem amb oli un motlle de silicona de 24 cm

2 Paso

Posem l’ all dins el vas del Thermomix® i programem 2 seg/vel 7. Amb l’ ajut de l’ espàtula baixem l’ all cap al fons del vas.

3 Paso

Afegim els carbassons, la farina, els ous, l’ oli, la llet, les herbes, la sal i el pebre. Programem 5 seg/vel 5.

4 Paso

Aboquem la meitat de la barreja al motlle, posem el formatge i les olives i acabem d’ abocar la barreja. 

5 Paso

Posem al forn uns 30 minuts i servim fred o calent. 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración