PA XINÈS AMB Thermomix®

#Masas, panes y repostería 18 diciembre 2020

Una dels menjars o productes Orientals que més m'agraden i alhora em sorprèn pel seu sabor és el pa xinès. Una textura cruixent amb un sabor una mica dolç... M'ENCANTA !!!


Amb el nostre Thermomix® podem elaborar aquest deliciós pa sense esforç, només cal respectar els temps de fermentació i posar els ingredients adequats!! De la resta s'encarrega el nostre Thermomix® !!!


Avui te porto la recepta, tot i que  també pots trobar a cookidoo, i t'animo a provar-ho perquè estic segura que t'encantarà!!




INGREDIENTS PER A 10 PANETS INDIVIDUALS

Massa



  • 120 g d'aigua

  • 5 g d'oli

  • 1 sobre de llevat de fleca deshidratat

  • 25 g de sucre

  • 250 g de farina de força (i una mica més per empolvorar)

  • 1 pessic de sal

  • 1 tros de mantega (per greixar el Varoma)


Cocció dels panets



  • 500 g d'aigua

  • 500 g d'oli per fregir


PROCEDIMENT

Massa 


  1. Posa en el got l'aigua, l'oli, el llevat i el sucre i barreja 30 segons / 37 ° C / vel 2.

  2. Afegeix la farina i la sal i amasa 2 minuts / amassar. Deixa reposar dins el got fins que dobli el seu volum (30-40 minuts en funció de la temperatura ambient). Mentrestant, unta amb mantega el recipient i la safata Varoma.

  3. Amb l'espàtula, baixa la massa cap al fons del vas i pasta 30 seg / Amassar. Posa la massa sobre la superfície de treball enfarinada i farina i dividix-la en 10 trossos (d'aprox. 40 g).

  4. Amb cada tros de massa, forma un cilindre d'aprox. 30 cm de llarg i després xafa'l (pots fer servir un corró). Et quedarà un tira de 60 cm de llarg per 2 cm d'ample. Enrotlla la tira per un dels extrems, alhora que la vas estirant. Repeteix el procediment amb la resta de la massa i veus col·locant els rotlles a la safata i el recipient Varoma. Tapa i deixa reposar fins que doblin el seu volum (aprox. 30-40 minuts).


COCCIÓ DELS PANETS


  1. Posa l'aigua al vas, situa el Varoma en la seva posició i programa 15 min / Varoma / vel 1.

  2. Escalfa l'oli i fregeix els pans de 2 en 2 en una olla o cassó petit. Escorre sobre paper de cuina i serveixi immediatament.


SUGGERIMENTS


La temperatura dels ingredients ha de ser natural, del temps, per aconseguir uns resultats siguin òptims.


El llevat que hem d'utilitzar és el de fleca, tipus royal no ens serveix, el pa no ens fermentaria.


Al primer pas, si passats els 30 segons la barreja no ha arribat als 37º C, tornem a programar 30 seg / 37º C/ vel 2.  D'aquesta manera facilitem el procés de fermentació.


Si l'ambient es molt fred és possible que la massa necessiti més temps de fermentació. Ha de doblar el volum.


--------------------------------------------

Si tens algún dubte a l'hora de preparar la recepta o vols adquirir el teu Thermomix® , no dubtis en contactar, estaré encantada d'ajudar-te!


Mil gràcies per passar-te per aquí i llegir-me, com sempre sense vosaltres no seria possible!! Espero que t'agradi el contingut i si es així no t'oblidis de deixar-me un like al final ;) ;) ;)