advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

BARRETES ENERGÈTIQUES GLUTEN-FREE AMB Thermomix®

22 July 2020
22 July 2020
Categoría:


Les barretes energètiques són molt útils per aquells dies dedicats a l’ esport, en els quals no és pot menjar un àpat convencional. Són fàcils de transportat i d’ una elevada concentració de nutrients. Necessitem energia de llarga durada, aquesta ens l’ aportarà els hidrats de carboni d’ absorció lenta que per obtenir-los hi posem cereals integrals en aquest cas flocs de civada sense gluten. Necessitem energia instantània que vindrà dels hidrats de carboni simples que per obtenir-los hi posarem concentrat d’ agave, mel o sucre de coco. Necessitem proteïna, greixos saludables (omega 3), fibra i tot això ens ho aportaran les llavors. Necessitem minerals, antioxidants que ens ho aportarà el cacau i els gerds. Per tenir cura de totes aquestes necessitats és important que ens les elaborem nosaltres, d’ aquesta manera controlarem els ingredients que utilitzem podent adequar-les al nostre gust.


Ingredients:


10 g de gerds liofilitzats


50 g de flocs de civada (sense gluten)


30 g de cacau pur


25 g de llavors de chia


25 g de llavors de lli


60 g de nibs de cacau 100%


180 g de mantega d’ avellana


75 g concentrat d’ agave


50 g d’ aigua


50 g de llavors de cànem



Elaboració:



1.Posem els gerds dins el vas i programem 10 seg/vel 5-10. Reservem en un bol.


2.Posem els flocs de civada, el cacau, les llavors de chia, les llavors de lli, els nibs de cacau, programem 8 seg/gir a l’ esquerra/vel. 4.


3.Afegim el concentrat d’ agave i l’ aigua, barregem 20 seg/gir a l’ esquerra/vel. 4. Amb l’ espàtula baixem les restes i, si no ha quedat ben integrat, repetim l’ operació.


4.Ho aboquem damunt un paper de forn, formem un bola, emboliquem i reservem a la nevera aproximadament 1 hora per a que tots els ingredients quedin ben hidratats.


5.Passat el temps, formem les barretes, amb les mans una mica humitejades, i les arrebossem amb els gerds que teníem reservats i les llavors de cànem prement una mica per a que quedi ben integrat.


6.Les emboliquem i llestes per emportar.


NOTA: Les podem conservar 10 dies a la nevera o congelar-les.

Solicita demostración
22 July 2020
icon-print-2