Home › Delegación Lleida › Maria Clara Cos Quixal › Pescados y mariscos › PATÉ DE SARDINA AMB Thermomix® LLEIDA


Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural. El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

¿Quieres que te llame Maria Clara Cos Quixal?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte

¿Quieres hablar con Maria Clara Cos Quixal por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PATÉ DE SARDINA AMB Thermomix® LLEIDA
03 November 2020Sabem les bondats del peix blau i si és petit millor,la sardina n’ és un. La sardina ens aporta proteïna de qualitat, omega-3, vitamines del grup B (com B1 i B12) i també liposolubles (A, D i E) i minerals com el fòsfor, magnesi, potassi, zinc,.. i si n’ aprofitem l’ espina un extra de calci que junt amb la vitamina D i el fòsfor ens ajudarà a fixar-lo als ossos. Doncs, en aquesta recepta n’ aprofitarem fins i tot l’ espina (si voleu, es clar! El Thermomix® ens hi ajudarà molt). Per poder aprofitar l’ espina i la cua us recomano que sigui una sardina no gaire gran.
És fàcil i pràctic ja que ens ajuda a tenir un comodí a la nevera amb una preparació ben bona que us aguantarà una setmana i si us sembla massa quantitat podeu fer la meitat dels ingredients. Es pot acompanyar amb vegetals crus o al vapor, amb una torrada, ... Us animo a que la proveu. Bon profit!!!
Ingredients:
1 Kg de sardina neta (sense cap ni panxa)
Sal marina sense refinar
350 g de pastanaga a trossos
2 alls
½ bitxo (opcional)
100g d’ oli d’ oliva verge extra
90g de suc de llimona (2 llimones )
1 cullerada de mostassa
1 cullerada de tamari
Preparació:
1.Posem a coure les sardines al forn amb una mica de sal i un rajolí d’ oli uns 15 minuts. Deixem refredar una mica.
2.Posem dins el vas la pastanaga, els alls, el bitxo, l’ oli, el suc de llimona, la mostassa, el tamari i les sardines senceres. Triturem 30 seg/vel 5, baixem les restes d’ ingredients cap al fons i tornem a triturar 1 min/vel. 5-10, introduint l’ espàtula pel forat de la tapa per ajudar a la seva trituració.
3.Posem en pots de vidre hermètics i conservem a la nevera com a màxim una setmana.