advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Maria Clara Cos Quixal

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Aquest és el meu blog a Thermomix® . Una de les meves inquietuds és l’ alimentació sana i natural.  El Thermomix® és l’ eina ideal per poder preparar des de la recepta més  senzilla a elaboracions complicades, amb una premissa important: fer-t’ho tu! Evitar al màxim els aliments processats que no ens ajuden a una nutrició saludable. És important tenir present que tot el que mengem te una gran repercussió en la nostra salut. Si vols saber-ne més, nomes cal que m’ ho demanis i t’ ajudaré encantada.

 

Comprar Thermomix®

CREMA D’ AVELLANES I CACAU AMB Thermomix®

15 September 2018
15 September 2018
Categoría:



Aquesta crema d’ avellanes i cacau és l’ alternativa saludable a la marca comercial que a tots us ve al cap, oi? Partim d’ ingredients simples, aprofitant tots els beneficis que ens aporta l’ avellana crua i el cacau, l’ agave amb un índex glucèmic baix i evitant greixos indesitjables.


La podeu menjar untada amb una llesca de pa o amb un pa de pessic casolà o directament amb cullera... proveu-la!


Si sou capaços d’ aguantar, la podeu conservar a la nevera fins a 3 setmanes.



Ingredients:


150 g d’ avellana crua amb pell


40 g de cacau pur en pols


100 g d’ agave


100 g de llet o beguda vegetal


1 culleradeta de canyella (opcional)



Elaboració:


1.Posem les avellanes dins el vas i triturem 35 seg/vel 9, fins que ens quedi fi. Amb l’ ajut de l’ espàtula baixem les restes de la paret del vas cap al fons.


2.Afegim el cacau, l’ agave, la llet i la canyella i barregem 30 seg/vel 4.


3.Amb l’ espàtula baixem les restes de la paret del vas cap al fons i triturem 1 min/vel 6. Aboquem a un pot de vidre i conservem tapat a la nevera fins que servim.

Solicita demostración
15 September 2018
icon-print-2