CREMA D’ AVELLANES I CACAU AMB Thermomix®

#Postres y dulces 15 septiembre 2018



Aquesta crema d’ avellanes i cacau és l’ alternativa saludable a la marca comercial que a tots us ve al cap, oi? Partim d’ ingredients simples, aprofitant tots els beneficis que ens aporta l’ avellana crua i el cacau, l’ agave amb un índex glucèmic baix i evitant greixos indesitjables.


La podeu menjar untada amb una llesca de pa o amb un pa de pessic casolà o directament amb cullera... proveu-la!


Si sou capaços d’ aguantar, la podeu conservar a la nevera fins a 3 setmanes.



Ingredients:


150 g d’ avellana crua amb pell


40 g de cacau pur en pols


100 g d’ agave


100 g de llet o beguda vegetal


1 culleradeta de canyella (opcional)



Elaboració:


1.Posem les avellanes dins el vas i triturem 35 seg/vel 9, fins que ens quedi fi. Amb l’ ajut de l’ espàtula baixem les restes de la paret del vas cap al fons.


2.Afegim el cacau, l’ agave, la llet i la canyella i barregem 30 seg/vel 4.


3.Amb l’ espàtula baixem les restes de la paret del vas cap al fons i triturem 1 min/vel 6. Aboquem a un pot de vidre i conservem tapat a la nevera fins que servim.