BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › Hamburgueses vegetals amb SUPERLLAVORS , Thermomix® - Bellpuig - Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Hamburgueses vegetals amb SUPERLLAVORS , Thermomix® - Bellpuig - Lleida
02 March 2020Avui us deixo una de les receptes que vam fer el passat dissabte a la Classe de SUPERALIMENTS.
Són les Hamburgueses Vegetals amb Superllavors
Primer hem de preparar els següents ingredients:
- 400gr de pastanaga
- 450gr d’espinacs frescs
- 1000gr d’aigua
- 2 cullerades d’orenga
- 1 ceba petita
- 2 cullerades d’all en pols (o dos grans d’all)
- 10 tomàquets secs sense sal, estovats amb aigua uns 30 minuts
- 15 gr. D’oli d’oliva
- 50gr. Llavors de gira-sol
- 50gr. Llavors de chia
- 50gr. Llavors de lli
- 150gr. D’aigua amb una cullerada de sal dins un bol.
Una vegada tots els ingredients preparats , ja podem començar:
- Pre-escalfem el forn a 180ºC
- Primer posarem totes les llavors dins els vas i les polveritzem 20seg/V.10. Retirem del vas i ho afegim dins el bol amb aigua i sal, procurant que tot el pols de llavors quedi cobert d’aigua.
- Posem les pastanagues dins el vas i trossejem 6seg/V.6. Retirem dins un bol gran
- Posem els espinacs i l’aigua dins el vas i trossejem 5 seg/V.5. Retirem i colem a través del cistellet, i una vegada retirada tota l’aigua aboquem els espinacs dins el bol amb la pastanaga
- Afegim la ceba i l’all i trossegem 5 seg/V. 5. Retirem dins el bol amb la pastanaga i els espinacs.
- Afegim al vas els tomàquets i l’oli i trossegem 2seg/V.6. Retirem i reservem també dins el mateix bol
- Una vegada finalitzats tots els trossejats, afegirem dins el bol la barreja d’aigua i llavors reservada i anirem remenant amb l’espàtula. I ja podrem donar forma a les hamburgues. ( Nosaltres vam utilitzar uns motlles per emplatar per ajudar a donar forma).
- Posem totes les hamburgueses damunt un paper de forn i també a sobre d’una safata de forn per desprès fornejar-les uns 15 minuts a temperatura 180ºC
D’aquestes hamburgueses en podem fer moltes variables, (p.e. podem posar-hi carbassó en comptes d’espinacs, o moltes altres verdures..), o també podriem menjar-nos-les crues.
I fins aquí el procès..., us desitjo us agradin tant com a mi.
Bon profit !!