BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › Samfaina
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Samfaina
25 October 2016Ja fa dies que hem pregunteu com es fa la samfaina amb Thermomix® , i hem dieu: "no el pisto del llibre bàsic que porta el Thermomix® , jo ho vull fer amb albergínia en comptes de carabassó".El que passa és, que si fem el "pisto" i en comptes de posar-hi carabassó hi posem albergínia, aquesta es desfà una mica a dins el vas i no ens agrada com queda.Doncs avui només us en donaré un petit truc:Seguirem les mateixes instruccions del "pisto" ( que tot@s tenim al llibre bàsic que porta la màquina), i al moment de la cocció posarem dins el vas el cistellet amb l'albergínia tallada a trossets, i així es courà mentre es cou la resta i no es desfarà dintre el vas. Una vagada finalitzada la cocció, ho barrejarem tot i ja està.A la foto podeu veure'n l'exemple.Espero hagi estat del vostre ajut.