BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › Trinxat de col fet amb Thermomix®
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Trinxat de col fet amb Thermomix®
17 January 2022Heu fet mai el trinxat de col ??
L’olor del trinxat , amb l’all, la cansalada, mmmmm
A casa nostra ens encanta, i també la facilitat de fer-lo amb Thermomix® , saber que només embrutem un aparell.
La recepta que faig normalment la vaig treure d’un llibre de Tm31
Us la publico per a que pugueu fer-la guiada amb el TM6 .
Espero que us agradi ?
Ingredientes
- 750gr de col tallada a trossos
- 70gr d’oli
- 2-3 grans d’all
- 200gr de cansalada de la panxa
- 100gr d’aigua
- Sal
- 1 patata trossejada a daus
- 1/2 butifarra negra a trossos i sense pell (opcional)
Pasos de la receta
Trossejem en dues vegades la col 8seg/V. 4 i la reservem en un bol
Posem l’oli al vas i calentem 3 min / T.120*C/V. 1
Hi afegim els alls i piquem 4 seg/ V.5
Afegim la cansalada i sofregim 5 min / T.120*C / V. 1
Retirem uns talls de cansalada si ho volem per l’emplatat
Afegim la col trossejada, l’aigua i la sal i programem 25 min / T. Varoma / V. 1 Gir Invers
Quan faci 5 minuts que s’està coient anem tirant les patates pel bocal de la tapa
Si optem per posar-hi butifarra negra, l’afegirem quan falti 5 minuts per acabar
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.