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Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

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Canelons de Carbassa fets amb Thermomix®

22 October 2020
22 October 2020

(CAT) Avui publico la recepta que he fet a la Classe de cuina de Tardor 


La classe l'hem fet amb les meves companyes Clara Gili, Vanessa Esquinas  i Carme Tomàs,  i a mi m'ha tocat fer una recepta amb Carbassa. 


He escollit fer els canelons ja que ja fa un temps els vaig provar de fer i ens van agradar força.


Aquí us passo tot el procès.


Primer ens prepararem els ingredients següents:



  • 400gr de ceba

  • 2 grans d'all

  • oli

  • 500gr de carbassa tallada a trossos (podeu posar amb la pell)

  • 100gr de formatge de rulo de cabra

  • plaques per canelons

  • 80gr farina

  • 650gr de llet


el procediment serà el següent.



  1. Primer prepararem el sofregit de ceba, tant per el farcit dels canelons com per la salsa beixamel. Posarem la ceba, els alls i 25gr d'oli al vas del Thermomix® i trossejarem 4segons / V. 4 i seguidament sofregir-ho 12 minuts / T. 120ºC / V. 1 . Si ho feu amb TM6 val la pena agafar la recepta "sofrito de cebolla y ajo" de la col·lecció BASICOS PARA DORAR (jo he doblat les quantitats i temps)

  2. Reservem el sofregit de ceba. 

  3. Posem 100gr del sofregit acabat de fer al vas i hi tirem la carbassa, també un polsim de sal i pebre i programem 15minuts / T.120ºC /V.Cullera. Després ho triturem 10segons / V.7

  4. Una vegada tenim la carbassa i la ceba cuita i triturada hi tirem el formatge i ho barregem 4segons / V. 5.

  5. Reservem  dins una mànega pastissera, unes 4 hores aproximadament, per desprès el montatge.

  6. Passades les 4 hores, preparem les plaques dels canelons segons les tinguem: n'hi ha que es bullen i altres nomes cal que estiguin en remull uns minuts.

  7. Posem les plaques damunt el taulell i omplim els canelons.


** Per la salsa Beixamel:



  1. Posem al vas 50gr de la ceba sofregida anteriorment, 20gr d’oli i també la farina i programem 1,5minuts / T.120ºC / V.1

  2. Afegim la llet i quallem 7 minuts / T.95ºC / V.4

  3. Afegim la salsa beixamel damunt els canelons i seguidament el formatge ratllat i ja està llest per enfornar.

  4. Gratinem al forn uns 10 minuts


Espero us agradin !!


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(ESP) Hoy publico la receta que he hecho en la Clase de cocina de Otoño



La clase la hemos hecho con mis compañeras Clara Gili, Vanessa Esquinas y Carmen Tomás, y a mí me ha tocado hacer una receta con Calabaza.



He escogido hacer los canelones ya que hace un tiempo los probé de hacer y nos gustaron mucho.



Aquí os paso todo el proceso.



Primero nos prepararemos los ingredientes siguientes:




  • 400gr de cebolla

  • 2 dientes de ajo

  • aceite

  • 500gr de calabaza cortada en trozos (puede ponerse con la piel)

  • 100gr de queso de rulo de cabra

  • placas para canelones

  • 80gr harina

  • 650gr de leche


El procedimiento será el siguiente:




  1. Primero prepararemos el sofrito de cebolla, tanto para el relleno de los canelones como por la salsa bechamel. Pondremos la cebolla, los ajos y 25gr de aceite en el vaso del Thermomix® y trocearemos 4 segundos / V. 4 y seguidamente sofreír 12 minutos / T. 120ºC / V. 1. Si lo hace con TM6 vale la pena coger la receta "sofrito de cebolla y ajo" de la colección BASICOS PARA DORAR (yo he doblado las cantidades y tiempo)

  2. Reservamos el sofrito de cebolla.

  3. Ponemos 100gr del sofrito recién hecho en el vaso y echamos la calabaza, también una pizca de sal y pimienta y programamos 15 minutos / T.120ºC /V.Cuchara. Después lo trituramos 10 segundos / V.7

  4. Una vez tenemos la calabaza y la cebolla cocida y triturada echamos el queso y lo mezclamos 4 segundos / V. 5.

  5. Reservamos en una manga pastelera, unas 4 horas aproximadamente, para después el montaje.

  6. Pasadas las 4 horas, preparamos las placas de los canelones según las tengamos: los hay que se hierven y otros sólo es necesario que estén en remojo unos minutos.

  7. Ponemos las placas sobre el mostrador y rellenamos los canelones.


** Para la salsa Bechamel:




  1. Ponemos en el vaso 50gr de la cebolla sofrita anteriormente, 20gr de aceite y también la harina y programamos 1,5 minutos / T.120ºC / V.1

  2. Añadimos la leche y cuajar 7 minutos / T. 95ºC / V.4

  3. Añadimos la salsa bechamel encima los canelones y seguidamente el queso rallado y ya está listo para hornear.

  4. Gratinar 10 minutos i servir


Espero os gusten

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