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Montse Granollers Saltiveri
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Canelons de Carbassa fets amb Thermomix®
22 October 2020(CAT) Avui publico la recepta que he fet a la Classe de cuina de Tardor
La classe l'hem fet amb les meves companyes Clara Gili, Vanessa Esquinas i Carme Tomàs, i a mi m'ha tocat fer una recepta amb Carbassa.
He escollit fer els canelons ja que ja fa un temps els vaig provar de fer i ens van agradar força.
Aquí us passo tot el procès.
Primer ens prepararem els ingredients següents:
- 400gr de ceba
- 2 grans d'all
- oli
- 500gr de carbassa tallada a trossos (podeu posar amb la pell)
- 100gr de formatge de rulo de cabra
- plaques per canelons
- 80gr farina
- 650gr de llet
el procediment serà el següent.
- Primer prepararem el sofregit de ceba, tant per el farcit dels canelons com per la salsa beixamel. Posarem la ceba, els alls i 25gr d'oli al vas del Thermomix® i trossejarem 4segons / V. 4 i seguidament sofregir-ho 12 minuts / T. 120ºC / V. 1 . Si ho feu amb TM6 val la pena agafar la recepta "sofrito de cebolla y ajo" de la col·lecció BASICOS PARA DORAR (jo he doblat les quantitats i temps)
- Reservem el sofregit de ceba.
- Posem 100gr del sofregit acabat de fer al vas i hi tirem la carbassa, també un polsim de sal i pebre i programem 15minuts / T.120ºC /V.Cullera. Després ho triturem 10segons / V.7
- Una vegada tenim la carbassa i la ceba cuita i triturada hi tirem el formatge i ho barregem 4segons / V. 5.
- Reservem dins una mànega pastissera, unes 4 hores aproximadament, per desprès el montatge.
- Passades les 4 hores, preparem les plaques dels canelons segons les tinguem: n'hi ha que es bullen i altres nomes cal que estiguin en remull uns minuts.
- Posem les plaques damunt el taulell i omplim els canelons.
** Per la salsa Beixamel:
- Posem al vas 50gr de la ceba sofregida anteriorment, 20gr d’oli i també la farina i programem 1,5minuts / T.120ºC / V.1
- Afegim la llet i quallem 7 minuts / T.95ºC / V.4
- Afegim la salsa beixamel damunt els canelons i seguidament el formatge ratllat i ja està llest per enfornar.
- Gratinem al forn uns 10 minuts
Espero us agradin !!
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(ESP) Hoy publico la receta que he hecho en la Clase de cocina de Otoño
La clase la hemos hecho con mis compañeras Clara Gili, Vanessa Esquinas y Carmen Tomás, y a mí me ha tocado hacer una receta con Calabaza.
He escogido hacer los canelones ya que hace un tiempo los probé de hacer y nos gustaron mucho.
Aquí os paso todo el proceso.
Primero nos prepararemos los ingredientes siguientes:
- 400gr de cebolla
- 2 dientes de ajo
- aceite
- 500gr de calabaza cortada en trozos (puede ponerse con la piel)
- 100gr de queso de rulo de cabra
- placas para canelones
- 80gr harina
- 650gr de leche
El procedimiento será el siguiente:
- Primero prepararemos el sofrito de cebolla, tanto para el relleno de los canelones como por la salsa bechamel. Pondremos la cebolla, los ajos y 25gr de aceite en el vaso del Thermomix® y trocearemos 4 segundos / V. 4 y seguidamente sofreír 12 minutos / T. 120ºC / V. 1. Si lo hace con TM6 vale la pena coger la receta "sofrito de cebolla y ajo" de la colección BASICOS PARA DORAR (yo he doblado las cantidades y tiempo)
- Reservamos el sofrito de cebolla.
- Ponemos 100gr del sofrito recién hecho en el vaso y echamos la calabaza, también una pizca de sal y pimienta y programamos 15 minutos / T.120ºC /V.Cuchara. Después lo trituramos 10 segundos / V.7
- Una vez tenemos la calabaza y la cebolla cocida y triturada echamos el queso y lo mezclamos 4 segundos / V. 5.
- Reservamos en una manga pastelera, unas 4 horas aproximadamente, para después el montaje.
- Pasadas las 4 horas, preparamos las placas de los canelones según las tengamos: los hay que se hierven y otros sólo es necesario que estén en remojo unos minutos.
- Ponemos las placas sobre el mostrador y rellenamos los canelones.
** Para la salsa Bechamel:
- Ponemos en el vaso 50gr de la cebolla sofrita anteriormente, 20gr de aceite y también la harina y programamos 1,5 minutos / T.120ºC / V.1
- Añadimos la leche y cuajar 7 minutos / T. 95ºC / V.4
- Añadimos la salsa bechamel encima los canelones y seguidamente el queso rallado y ya está listo para hornear.
- Gratinar 10 minutos i servir
Espero os gusten