BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › Albergínia farcida amb espinacs, ou i tonyina amb Thermomix® . Bellpuig-Lleida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Albergínia farcida amb espinacs, ou i tonyina amb Thermomix® . Bellpuig-Lleida
19 January 2019 L’albergínia (igual que el tomàquet) conté substàncies amb un alt poder antioxidant, protector de malalties cardiovasculars. Destaquen també pel seu contingut en vitamina C i A i minerals com el potassi, necessari per a l'activitat muscular i amb efecte diürètic, beneficiós per a les persones amb hipertensió.
Solicita demostración Totes dues hortalisses les podem trobar durant tot l'any, però és de juny a novembre quan són de millor qualitat i més gustoses. D'albergínia en tenim d'allargades, com les negres, les més habituals a Catalunya, i també les blanques i morades de Mallorca.
Per la recepta d’avui he utilitzat albergínies negres, tot i què podem fer-la amb el tipus d’albergínia que vulguem.
Aquí teniu el pas a pas de la recepta d’ALBERGÍNIES FARCIDES AMB ESPINACS, OU I TONYINA
- Primer rentarem dues albergínies i les tallarem per la meitat longitudinalment i amb un ganivet buidarem la part de l’interior, vigilant no arribar a tallar la pell. Reservem la polpa i col·loquem les 4 meitats d’albergínia repartides entre el recipient i la safata de varoma, ho salpebrem i tapem el varoma.
- Posarem 500gr d’aigua al vas, posarem el varoma prèviament preparat damunt la tapa i programarem 20min/T.VAROMA/V.1 . Retirem l’aigua del vas i reservem les meitats d’albergínia.
- Posem al vas 2 grans d’all, 150gr. de ceba, la polpa reservada de l’albergínia i 35gr. d’oli i trossejem 3seg/V.5 i a continuació sofregim 6min/T.120ºC/V.1
- Hi afegim 300gr. de fulles d’espinacs i programem 3min/T.120ºC/Gir Invers/V.1 (ajudarem a remenar introduïnt l’espàtula pel bocal de la tapa).
- Finalment hi afegirem una mica de sal, pebre, 2 ous, una cullerda de “farina de panís” i dos llaunes de tonyina i ho barregem 10seg/Gir invers/V.3
- Una vegada fet tot el farcit de les albergínies, ja podem posar les 4 meitats a una safata de forn, omplir-les amb el preparat i també podem posar-hi formatge ratllat per damunt.
- I ja només caldrà fornejar 10 o 15 minuts a 220ºC (aprox).
I la recepta ja està llesta per a servir-la.
Aquesta recepta també la podeu trobar a www.cookidoo.es i fer-la en cuina de guiada
DESITJO QUE US AGRADI TANT COM A MI