BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › Hamburguesa vegetariana amb Thermomix® , BELLPUIG -LLEIDA
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Hamburguesa vegetariana amb Thermomix® , BELLPUIG -LLEIDA
12 December 2018Avu he provat per primera vegada una hamburguesa vegetariana.
L’he fet seguint la recepta de cookidoo, amb algún canvi.
Aquí us explico com l’he fet jo.
Preparar els seguents ingredients:
- 900gr d’Aigua
- 100gr d’arròs integral
- 2 cullerades de llavors de lli
- 30gr de flocs d’avena
- 30gr de formatge parmesà
- 60gr de pebrot vermell
- 60gr de ceba
- 30gr de pastanaga
- 1 gra d’all
- sal
I passo a explicar el procés:
- Primer es posa a coure l’Arròs integral. Posar l’’aigua al vas i l’arròs integral al cistellet i programar 35min/T.100ºC/V.5. Anirem remenant de tant en tant amb l’espàtula desde el forat de la tapa. Una vegada acabat, el retirem, reservem i buidem el vas
- Posar al vas: el lli, l’avena i el formatge i pulveritzar 10seg/V.10. Retirem i reservem
- Posar el pebrot, la ceba, la pastanaga, el gra d’all i la sal i ho trossejem 5seg/V.5. Baixem els ingredients amb l’espàtula cap al fons del vas i tornem a trossejar 5seg/V.5.
- Afegim l’arròs reservat i la barreja (que em pulveritzat al pas Nº2), i barregem 10seg/GIR INVERS/V.4
Una vegada feta la barrejala deixem reposar uns 20 minuts a la nevera. Despres fem 6 boles i les aplastem donant-li la forma d’hamburguesa i les posem amb film transparent cada una. I ja estaran llestes per coure en una planxa amb una mica d’oli, o també al forn.
Espero que les disfruteu.
BON PROFIT !!!