BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Verduras, hortalizas y ensaladas › CANELONS DE CARBASSÓ FARCITS AMB SALSA D’ANACARDS
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
CANELONS DE CARBASSÓ FARCITS AMB SALSA D’ANACARDS
29 November 2020Aquesta és una de les receptes fetes aquest cap de setmana a una de les classes amb Thermomix® .
Una recepta que m'ha sorprès moltissim, tant de gust com de senzillesa en el seu procès.
Us la recomano.
INGREDIENTS:
- 1 carbassó tallat a làmines primes
- 200 g d'anacards crus
- 3 cullerades de llevat nutricional
- 1 culleradeta d'all en pols, o un gra d’all
- 1 pessic de sal
- 30 g de suc de llimona
- 50 g de veguda vegetal, d’avena o soja
PREPARACIÓ:
- Primer preparem el carbassó, jo l’he cuit aprofitant el vapor de la cocció dels “bolets a l’allet”. També es poden deixar en repòs uns 30 minuts amb sal sense cocció.
- Poseu un bol sobre la tapa del vas i hi posem els anacards, cobriu amb aigua i deixeu que s'hidratin durant aprox. 4 hores.
- Afegiu al vas el llevat nutricional, l’all en pols , la sal, el suc de llimona i la beuguda vegetal i barregeu 5 seg / vel 6.
- Poseu al vas els anarcards hidratats i escorreguts i tritureu 5 seg / vel 6. Amb l'espàtula, baixeu els anacards cap al fons del vas. I després, tritureu 5 seg / vel 6. Traieu del got I reserveu.
*Pel montatge del caneló he posat les làmines de carbassó, una al costat de l’altra, damunt un paper de film transparent. Damunt hi he afegit la crema d’anacards i amb l’ajut del paper film he cargolat el caneló, així desprès l’he tallat per porcions. Ho he decorat amb germinats per sobre i ho he acompanyat d’uns bolets a l’allet.