BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Postres y dulces › Coc de iogurt bàsic i amb una mica de poma trossejada
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Coc de iogurt bàsic i amb una mica de poma trossejada
28 November 2022Aquesta és una recepta d'aquelles de tota la vida, i que sempre l'he fet agafant com a mesura el mateix vas del iogurt.
Aquesta recepta ja la feia quan no hi havia un Thermomix® a casa, tot i que ara ja no em plantejo fer-la sense i si a més a més hi vul afegir una o dues pomes trossejades encara molt millor.
Per tant, avui també l'he fet així, encara que ja se que el Thermomix® té una bàscula incorporada i que totes les receptes que publico sempre ho mesuro tot amb grams, avui utilitzaré el vas de iogurt com a mesura.
Espero que us agradi
Ingredientes
- 3 ous
- 1 iogurt ( o també 1 vas petit de llet). *El vas ens servirà de mesura*
- 1/2 mesura d'oli
- 1 mesura de sucre
- 3 mesures de farina
- 1 sobre de llevat
- 2 pomes golden
Pasos de la receta
Primer enceneu el forn a 180ºC i prepareu un motlle de corona d'uns 24cm, untant-lo amb mantega i espolsant-lo amb farina per a que quedi antiadherent.
Posem tots els ingredients menys les pomes a dins el vas i triturem 30 seg / Vel. 7
Baixem la pasta que ha quedat cap a baix, i hi afegiu 1 poma i 1/2 tallada a quarts i trossejeu 5 seg / V. 4,5.
Haurà quedat tota la poma trossejada petita i ben incorporada a la massa, i ja podeu volcar-ho dins el motlle preparat anteriorment.
Amb la mitja poma que ens ha quedat, podeu fer làmines i posar-les per sobre una al costat de l'altra.
Enforneu a 180ºC uns 35 minuts, o fins que al punxar-lo amb un escuradents aquest surt net (això voldrà dir que ja està cuit)
Deixeu refredar sobre una reixeta i ja podeu gaudir-lo
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.