BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › Recepta Pa de Pagès. Bellpuig-Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Recepta Pa de Pagès. Bellpuig-Lleida
23 March 2020Avui, que és el segon dilluns de confinament contra el coronavirus, us explicaré la que és per a mi la millor recepta de pa que he fet mai.
Amb Thermomix® , només cal barrejar els ingredients. La resta us ho explico aquí.
Primer prepareu els següents ingredients:
- 160gr. de farina
- 320gr. de farina de força
- 300gr. d'aigua
- 1 cullerada de llevat sec en pols per pastisseria
- 2 cullerades de sal
També cal preparar un recipient apte per al forn amb tapa , ja sigui de vidre, d'alumini, de ceràmica, etc...
I ara explicaré tot el procés:
- Primer posarem dins el vas del Thermomix® les dues farines, el llevat i la sal i ho barregem tot 10segons/Velocitat 5
- Després hi afegim l'aigua i barregem 20segons/velociat 3.
- Una vegada tot barrejat, bolquem aquesta massa (la qual està bastant enganxosa) dins un bol prèviament sucat amb una mica d'oli, el tapem amb film transparent i també un drap de cuina a sobre.
- HO DEIXEM REPOSAR 24 HORES
- Passat el temps, posem la massa sobre una superfície ben enfarinada i li fem uns plecs de dreta a esquerra i de darrere a davant. Li donarem la forma que vulguem i la deixarem reposar, tapat amb un bol capgirat, uns 45 minuts.
- Quan falti 10 minuts, encenem el forn a 250ºC i hi col·loquem a dins el recipient amb la seva tapa on hi courem el pa. I quan el forn està ja a la temperatura, amb molt de compte, traiem la tapa del recipient i hi tirem una mica de farina i tot seguit la massa i tornem a tapar. Estarà a dins el forn 30 minuts, a 250ºC.
- Passats els 30 minuts, traurem la tapa del recipient i continuarem fornejant 15 minuts a la mateixa temperatura.
- I ja el podreu retirar, sempre damunt una reixeta per a que respiri per la part de sota.
Us animo a que proveu aquesta recepta, i desitjo que us agradi tant com a nosaltres.
Feliç setmana !!