BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › BRAÇ DE CARBASSÓ FARCIT FET AMB Thermomix® , BELLPUIG-LLEIDA
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BRAÇ DE CARBASSÓ FARCIT FET AMB Thermomix® , BELLPUIG-LLEIDA
29 August 2018PROCÈS DE LA RECEPTA FETA AMB Thermomix® ️
>Primer ratllar 25gr de formatge parmesà 15 SEGONS / V. 10. I reservarem
>Després trossejarem 500gr de carbassó (previament tallat a trossos) 5 SEGONS / VELOCITAT 5. I també reservem.
>Posarem la papallona, 5 ous i una mica de sal i programem 3 MINUTS/ TEMPERATURA 37ºC / VELOCITAT 4, I desprès 3 MINUTS / VELOCITAT 4
>Afegirem 50gr de farina “bizcochona” i ho barrejarem 6 SEGONS/ VELOCITAT 3
PRE-CALENTEM EL FORN A 170ºC
>I ara hi afegirem el carbassó trossejat i el formatge ratllat, i ho remenem amb l’espàtula. Posarem un paper de forn damunt un safata i damunt hi posarem la barreja preparada, ho posarem dintre el forn uns 15 minuts aproximadament.
Una vegada fet, deixem refredar i desprès ho omplirem, per exemple, amb “Philadelphia + pernil dolç” i després ho entotllarem tot i ho deixarem una hora mínim a la nevera.
ATENCIÓ
SI VOLS FER-LO SENSE GLUTEN: Posa 35 gr de farina de panís “Maicena” en comptes de la farina “bizcochona”
Destitjo que us agradi!
Bon profit