BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › 2 RECEPTES DE PANADONS D'ESPINACS: UNA AMB FARINA DE BLAT I UNA ALTRA SENSE GLUTEN
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
2 RECEPTES DE PANADONS D'ESPINACS: UNA AMB FARINA DE BLAT I UNA ALTRA SENSE GLUTEN
20 March 2020Avui ja fa una setmana que estem confinats a casa, la nostra feina ha fet un gir de 180Graus... i hem d'intentar oferir el nostre producte i assessorament a distància, com moltes moltes altres feines.
La veritat és que veig la gent molt activa a la cuina, ja sigui mitjançant instagram, youtube, facebook, whatsapp, etc.... i gràcies a les aportacions per part de diferents clients avui, a part de publicar la recepta dels panadons amb farina de blat, també la faré amb farina sense gluten -recepta facilitada per la Sonia Vallverdú de Verdú-.
EN PRIMER LLOC EXPLICO LA DE LA SONIA ( SENSE GLUTEN), el farciment de dins podeu fer-lo seguint la recepta dels Panadons amb Farina de Blat:
INGREDIENTS:
- 250gr farina Schar pan
- 2 ous grans
- 5 cullerades oli oliva
- 5 cullerades aigua o cervesa sense gluten
- 1 mica de sal
PROCÈS:
- Posem tots els ingredients dins el vas, barregem 20seg/V.6 i acte seguit programem 4minuts /Funció Espiga
- Deixem reposar la massa uns 30minuts, i ja podrem fer el farciment.
I ARA EXPLICO ELS PANADONS AMB FARINA DE BLAT:
INGREDIENTES PER LA MASSA
• 1 ou
• 100gr de cervesa
• 120gr d’oli d’oliva
• 120gr d’aigua
• 500gr. De farina
• 1 pessic de sal
INGREDIENTES PEL FARCIMENT:
• 500gr d’espinacs
• 2 grans d’all
• un polsim de panses
• 25gr de pinyons
• 40gr d’oli d’oliva
PREPARACIÓ DE LA MASSA:
1. Poseu en el got l’ou, la cervesa, l’oli, l’aigua i la sal i ho barregem 2 seg/vel 3.
2. Afegimla farina i barregem 20seg/V.6 i després amassem 1minut/Funció Espiga. Retirem aquesta massa i la deixem reposar 30 minuts dins un recipient tapat i a la nevera.
PREPARACIÓ DEL FARCIMENT (per a 500gr d’espinacs):
3. Posem l’oli dins el vas i calentem 2min/T.120ºC/V1
4. Hi afegim els alls, trossegem 2seg/V.7 , baixem totes les restes d’all cap al fons del vas i sofregim 2 min/T.120ºC/V.1
5. Afegim les panses, els pinyons i tornem a sofregir 2 min/T.120ºC/V.1.
6. Afegim 250gr d’espinacs i courem 3min/T.120ºC/Gir Invers/V. Cullera, ara hi afegim els 250gr d’espinacs restants i courem 4min/T.120ºC/Gir Invers/V.Cullera
7. Pre-escalfem el forn a 200ºC
8. Anem fent porcions i estirant amb el rodet, omplim amb el farciment i tancarem. Pinzellarem per sobre amb una mica d’oli i coure al forn uns 20min.
Desitjo que disfruteu fent-los i us agradin tant com a nosaltres !!!
Feliç dia.