BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › UNA ALTRA MASSA MOLT BONA DEL TORTELL DE REIS
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
UNA ALTRA MASSA MOLT BONA DEL TORTELL DE REIS
04 January 2022Aquest any he volgut provar una altra massa per fer el Tortell de Reis.
He de dir que és una recepta que ens va ensenyar la Roser Farré, companya de Thermomix® , i que la vam provar ja fa un temps i en una altra ocasió.
És per això, que aquesta massa de Brioche que tant ens va agradar, avui l'he utilitzat per fer el Tortell.
Us adjunto amb tots els ingredients i procediments, així com també un vídeo de com l'he anat fent
Desitjo que us agradi.
Feliç dia de Reis a tots i totes
Ingredientes
- 160gr de llet
- 20-25gr de llevat fresc
- 80gr de sucre
- 2 ous + 1 rovell
- 500gr de farina de força
- 1 cullerada d'aigua d'azahar
- 100gr de mantega a trossos i a temperatura ambient
Pasos de la receta
Posem dins el vas del thermomix la llet, el llevat i el sucre i calentem 5 min / T. 37ºC / V.2
Ara hi afegim els ous i la farina i programem 5 min / Funció Espiga . Mentre hi tirarem l'aigua d'azahar
Tornem a programar 5 min / Funció Espiga i mentre està amassant anem tirant a poc a poc la mantega pel bocal
Una vegada ja s'ha acabat l'estona d'amassat, ja podem retirar la massa dins un bol, prèviament sucat amb oli i deixarem reposar la massa durant una hora aproximadament, tapada amb un drap
Després d'haver reposat, la massa haurà doblat el seu volum. Llavors és quan ja li donarem la forma de Tortell (millor fer-ne dos ).
Pinzellem la massa amb ou batut i guarnim per sobre al gust
Tornem a deixar reposar una hora.
Engeguem el forn a 200ºC amb ventilador
Coiem 10 minuts 200ºC i 15 minuts a 160ºC
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.