advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Una recepta de diumenge......., fàcil fàcil.

17 October 2016
17 October 2016
Categoría:

Avui us presento una recepta d'aquelles que quedes be, mooooooolt be.........., per dies festius amb familia.........,  amb invitats....., etc.....Un "Combinat de Peix" ( Zarzuela), tot fet amb Thermomix® .Aquí us deixo la recepta:INGREDIENTS:1 sepia2 calamars2 rodanxes de lluç2 rodanxes de rap6 gambes6 gambes rojes6 musclos300 g de xirles2 alls150 g de ceba150 g de pebrot verd i vermell150 de tomaquet natural100 g de oli1 cullerada de cafe de sal1/2 vas de viPROCEDIMENT:

  1. posarem dins el vas la ceba, els pebrots, els alls i l'oli i trossejarem 5" a V.5
  2. afegim el tomaquet i seguidament programarem 7', T120 V. Cullera amb gir invers
  3. acabat el temps afegim la sèpia al vas tallada a trossets i tambe el vi, col.loquem el cistellet dins amb les anelles de calamars. Tapem i posem el recipient Varoma repartint-hi els talls de rap i lluç , i també les almejes i musclos, damunt posarem la safata Varoma amb les gambes i ho programarem 30' T. Varoma V. Cullera amb gir invers.
Una vegada acabat el temps ja estarà tot fet. Podem presentar-ho tot alhora dins una safata gran, o en bols petits i tot separat.Bon dilluns, i bon profit !
Solicita demostración
17 October 2016
icon-print-2