Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

UNA ALTRA MASSA MOLT BONA DEL TORTELL DE REIS

04 enero 2022

Tiempo de preparación 02:45:00 mins

Ración para 10 personas

04 enero 2022

Aquest any he volgut provar una altra massa per fer el Tortell de Reis. 


He de dir que és una recepta que ens va ensenyar la Roser Farré, companya de Thermomix® , i que la vam provar ja fa un temps i en una altra ocasió.


És per això, que aquesta massa de Brioche que tant ens va agradar, avui l'he utilitzat per fer el Tortell.


Us adjunto amb tots els ingredients i procediments, així com també un vídeo de com l'he anat fent 


Desitjo que us agradi. 




Feliç dia de Reis a tots i totes 


 

Ingredientes

  • 160gr de llet
  • 20-25gr de llevat fresc
  • 80gr de sucre
  • 2 ous + 1 rovell
  • 500gr de farina de força
  • 1 cullerada d'aigua d'azahar
  • 100gr de mantega a trossos i a temperatura ambient

Pasos de la receta

1 Paso

Posem dins el vas del thermomix la llet, el llevat i el sucre i calentem 5 min / T. 37ºC / V.2

2 Paso

Ara hi afegim els ous i la farina i programem 5 min / Funció Espiga . Mentre hi tirarem l'aigua d'azahar

3 Paso

Tornem a programar 5 min / Funció Espiga i mentre està amassant anem tirant a poc a poc la mantega pel bocal 

4 Paso

Una vegada ja s'ha acabat l'estona d'amassat, ja podem retirar la massa dins un bol, prèviament sucat amb oli i deixarem reposar la massa durant una hora aproximadament, tapada amb un drap 

5 Paso

Després d'haver reposat, la massa haurà doblat el seu volum. Llavors és quan ja li donarem la forma de Tortell (millor fer-ne dos ). 

Pinzellem la massa amb ou batut i guarnim per sobre al gust 

6 Paso

Tornem a deixar reposar una hora.

Engeguem el forn a 200ºC amb ventilador

Coiem 10 minuts 200ºC i 15 minuts a 160ºC

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración