BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › PA SENSE GLUTEN, DE FAJOL, MOOOLT BO FET AMB Thermomix® _ BELLPUIG _LLEIDA_
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PA SENSE GLUTEN, DE FAJOL, MOOOLT BO FET AMB Thermomix® _ BELLPUIG _LLEIDA_
17 January 2023De tots els pans que he provat sense gluten, el quin us mostro avui, per mi és el millor.
Partint de la base d'ingredients naturals, avui de blat sarraí en Gràcies, i fent-nos, amb el Thermomix® , les farines de qualsevol tapis de cereal.
Els 2 principals benefices que obtindrem seràn:
SALUT: utilizem sempre ingredients 100% naturals
ECONÒMIC: Serà més varat comprar el gra que el processat
Així que us adjunto el procés de com fer-lo, i també podreu enviar-vos-lo al vostre cookidoo i fer-lo de manera guiada.
Espero que us agradi.
Ingredientes
- 450gr de fajol en gra
- 1 sobre de llevat sec per pa
- 20gr de Psyllium
- 560gr d’aigua
- 20gr d’oli
- un pessic de sal
- un polsim de llavors de lli i de sèsam
Pasos de la receta
Posem el fajol dins el vas del Thermomix i moldrem 𝟭 𝗺𝗶𝗻 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭𝟬. Reservem dins un bol
Posem l’aigua , l’oli i el llevat a dins el vas i calentem 𝟭,𝟱 𝗺𝗶𝗻 / 𝟯𝟳 𝗴𝗿𝗮𝘂𝘀 / 𝗩𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭
Afegim la farina, el psyllium, la sal i les llavors i agermanem 𝟭 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟲
Bolquem la massa dins un motlle i ho deixem reposar unes dos hores.
Escalfem el forn a 190 Graus i enfornem durant 1 hora aproximadament . Deixem refredar i ja el podem servir
Nota: podeu utilitzar un motlle de silicona per fer aquest pa, si utilitzeu un motlle metàl·lic cal sucar-lo amb oli prèviament.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.