BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › PA SENSE GLUTEN, DE FAJOL, MOOOLT BO FET AMB Thermomix® _ BELLPUIG _LLEIDA_
![advisor-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/f1959b327ba39b5429e7477fefa6abe1.jpg)
![advisor-image-default](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/advisors/f1959b327ba39b5429e7477fefa6abe1.jpg)
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
![img-modal-call](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-delegacion.jpg)
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
![image-modal-whatsapp](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/bg-modal-agente.jpg)
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PA SENSE GLUTEN, DE FAJOL, MOOOLT BO FET AMB Thermomix® _ BELLPUIG _LLEIDA_
17 January 2023![highlighted-image](https://cdn.blogsthermomix.es/dynamic_content/images/posts/d56183abe26c6f210a4b3cb8feae3c60.jpg)
De tots els pans que he provat sense gluten, el quin us mostro avui, per mi és el millor.
Partint de la base d'ingredients naturals, avui de blat sarraí en Gràcies, i fent-nos, amb el Thermomix® , les farines de qualsevol tapis de cereal.
Els 2 principals benefices que obtindrem seràn:
SALUT: utilizem sempre ingredients 100% naturals
ECONÒMIC: Serà més varat comprar el gra que el processat
Així que us adjunto el procés de com fer-lo, i també podreu enviar-vos-lo al vostre cookidoo i fer-lo de manera guiada.
Espero que us agradi.
![icon-list](https://cdn.blogsthermomix.es/images/frontend/corporative/list.png)
Ingredientes
- 450gr de fajol en gra
- 1 sobre de llevat sec per pa
- 20gr de Psyllium
- 560gr d’aigua
- 20gr d’oli
- un pessic de sal
- un polsim de llavors de lli i de sèsam
Pasos de la receta
Posem el fajol dins el vas del Thermomix i moldrem 𝟭 𝗺𝗶𝗻 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭𝟬. Reservem dins un bol
Posem l’aigua , l’oli i el llevat a dins el vas i calentem 𝟭,𝟱 𝗺𝗶𝗻 / 𝟯𝟳 𝗴𝗿𝗮𝘂𝘀 / 𝗩𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭
Afegim la farina, el psyllium, la sal i les llavors i agermanem 𝟭 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟲
Bolquem la massa dins un motlle i ho deixem reposar unes dos hores.
Escalfem el forn a 190 Graus i enfornem durant 1 hora aproximadament . Deixem refredar i ja el podem servir
Nota: podeu utilitzar un motlle de silicona per fer aquest pa, si utilitzeu un motlle metàl·lic cal sucar-lo amb oli prèviament.
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.