advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

PA SENSE GLUTEN, DE FAJOL, MOOOLT BO FET AMB Thermomix® _ BELLPUIG _LLEIDA_

17 January 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:10:00 mins

icon-persons Ración para 1 personas

17 January 2023

De tots els pans que he provat sense gluten, el quin us mostro avui, per mi és el millor. 


Partint de la base d'ingredients naturals, avui de blat sarraí en Gràcies,  i fent-nos, amb el Thermomix® , les farines de qualsevol tapis de cereal. 


Els 2 principals benefices que obtindrem seràn:




  1. SALUT: utilizem sempre ingredients 100% naturals


  2. ECONÒMIC: Serà més varat comprar el gra que el processat


Així que us adjunto el procés de com fer-lo, i també podreu enviar-vos-lo al vostre cookidoo i fer-lo de manera guiada. 


Espero que us agradi. 

icon-list

Ingredientes

  • 450gr de fajol en gra
  • 1 sobre de llevat sec per pa
  • 20gr de Psyllium
  • 560gr d’aigua
  • 20gr d’oli
  • un pessic de sal
  • un polsim de llavors de lli i de sèsam
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posem el fajol dins el vas del Thermomix i moldrem 𝟭 𝗺𝗶𝗻 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭𝟬. Reservem dins un bol 

2 Paso

Posem l’aigua , l’oli i el llevat a dins el vas i calentem 𝟭,𝟱 𝗺𝗶𝗻 / 𝟯𝟳 𝗴𝗿𝗮𝘂𝘀 / 𝗩𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟭

3 Paso

Afegim la farina, el psyllium, la sal i les llavors i agermanem 𝟭 𝗺𝗶𝗻𝘂𝘁 / 𝘃𝗲𝗹𝗼𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝟲

4 Paso

Bolquem la massa dins un motlle i ho deixem reposar unes dos hores.

5 Paso

Escalfem el forn a 190 Graus i enfornem durant 1 hora aproximadament . Deixem refredar i ja el podem servir 

icon-quotes

Nota: podeu utilitzar un motlle de silicona per fer aquest pa, si utilitzeu un motlle metàl·lic cal sucar-lo amb oli prèviament.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración