Panets de llet farcits de xocolata, fets amb Thermomix® Bellpuig-Lleida

#Masas, panes y repostería 05 octubre 2019









Ahir vaig tastar aquests pans i van tenir molt èxit.

Jo els he farcit de xocolata, tot i que amb pernil dolç i formatge, sobrassada, etc. segur que també serien ben bons.

Aquí us deixo la recepta.



INGREDIENTS:


  • 250 g de llet

  • 15 g de llevat premsat fresc

  • 60 g d'oli de gira-sol

  • 2 cullerades de vainilla líquida

  • 80 g de sucre

  • 250 g de farina de força

  • 250 g de farina de rebosteria (i una mica més per empolvorar)

  • 1 culleradeta de sal

  • 200-220 g de xocolata amb llet (10 barretes)

  • 30 - 40 g de mantega fosa


PREPARACIÓ:



  1. Poseu en el got la llet i el llevat i programeu 1 min / 37 ° C / vel 2.

  2. Afegiu l'oli, la vainilla, el sucre, la farina de força, la farina de rebosteria i la sal. Programeu 10 minuts / V. espiga. Deixeu reposar la massa dins del vas durant 5 minuts i torni a pastar 5 minuts / V. espiga. Deixeu reposar la massa dins del vas durant 1 hora.

  3. Forreu una safata de forn amb paper d'enfornar.

  4. Amb l'espàtula, baixeu la massa cap al fons del vas i amasseu 1 min / V. espiga. Aboqueu la massa del vas sobre la superfície de treball enfarinada i farina i amasseula lleugerament. Dividiu la massa en 10 trossos d'aprox. 90-95 g. Doneu forma de bola i deixeu reposar cobertes amb un drap durant 15 minuts perquè la massa es relaxi i es pugui treballar més fàcilment. Aixafi cada bola amb els dits i formi un rectangle d'aprox. 14x10 cm (mentre treballa amb una bola, mantingueu les altres tapades perquè no s'assequin). Col·loqueu la xocolata en un dels extrems més llargs del rectangle i formi un rotllo. Pessigui la massa en la línia d'unió i en els extrems per segellar-la.

  5. Col·loqui les pastes a la safata preparada deixant 2 cm entre uns i altres. Pinzelleu amb aigua i cobreixi amb film transparent fins que doblin el seu volum. (Jo les vaig deixar unes 2 hores)

  6. Preescalfeu el forn a 200 ° C.

  7. Torneu a pinzellar les pastes amb aigua, baixeu la temperatura del forn a 180 ° C i fornegeu durant 15 minuts. Traieu del forn i pinzelleu immediatament amb la mantega fosa.

  8. Deixeu temperar i serveixi


Aquesta recepta la trobareu a www.cookidoo.es , si teniu TM5 o TM6 i la vostra subscripció actualitzada podreu fer-la de manera guiada amb el vostre Thermomix®


Desitjo que us agradi 


BON CAP DE SETMANA !!!