BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › Panets de llet farcits de xocolata, fets amb Thermomix® Bellpuig-Lleida
Te inspira
Thermomix® Lleida
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Panets de llet farcits de xocolata, fets amb Thermomix® Bellpuig-Lleida
05 October 2019Ahir vaig tastar aquests pans i van tenir molt èxit.
Jo els he farcit de xocolata, tot i que amb pernil dolç i formatge, sobrassada, etc. segur que també serien ben bons.
Aquí us deixo la recepta.
INGREDIENTS:
- 250 g de llet
- 15 g de llevat premsat fresc
- 60 g d'oli de gira-sol
- 2 cullerades de vainilla líquida
- 80 g de sucre
- 250 g de farina de força
- 250 g de farina de rebosteria (i una mica més per empolvorar)
- 1 culleradeta de sal
- 200-220 g de xocolata amb llet (10 barretes)
- 30 - 40 g de mantega fosa
PREPARACIÓ:
- Poseu en el got la llet i el llevat i programeu 1 min / 37 ° C / vel 2.
- Afegiu l'oli, la vainilla, el sucre, la farina de força, la farina de rebosteria i la sal. Programeu 10 minuts / V. espiga. Deixeu reposar la massa dins del vas durant 5 minuts i torni a pastar 5 minuts / V. espiga. Deixeu reposar la massa dins del vas durant 1 hora.
- Forreu una safata de forn amb paper d'enfornar.
- Amb l'espàtula, baixeu la massa cap al fons del vas i amasseu 1 min / V. espiga. Aboqueu la massa del vas sobre la superfície de treball enfarinada i farina i amasseula lleugerament. Dividiu la massa en 10 trossos d'aprox. 90-95 g. Doneu forma de bola i deixeu reposar cobertes amb un drap durant 15 minuts perquè la massa es relaxi i es pugui treballar més fàcilment. Aixafi cada bola amb els dits i formi un rectangle d'aprox. 14x10 cm (mentre treballa amb una bola, mantingueu les altres tapades perquè no s'assequin). Col·loqueu la xocolata en un dels extrems més llargs del rectangle i formi un rotllo. Pessigui la massa en la línia d'unió i en els extrems per segellar-la.
- Col·loqui les pastes a la safata preparada deixant 2 cm entre uns i altres. Pinzelleu amb aigua i cobreixi amb film transparent fins que doblin el seu volum. (Jo les vaig deixar unes 2 hores)
- Preescalfeu el forn a 200 ° C.
- Torneu a pinzellar les pastes amb aigua, baixeu la temperatura del forn a 180 ° C i fornegeu durant 15 minuts. Traieu del forn i pinzelleu immediatament amb la mantega fosa.
- Deixeu temperar i serveixi
Aquesta recepta la trobareu a www.cookidoo.es , si teniu TM5 o TM6 i la vostra subscripció actualitzada podreu fer-la de manera guiada amb el vostre Thermomix®
Desitjo que us agradi
BON CAP DE SETMANA !!!