advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Pa sense Gluten amb Thermomix®

02 February 2018
02 February 2018

Avui pensant en aquelles persones que son intolerants al gluten, i que cada cop coneixem mes casos. Per si us voleu fer un pa a casa aquí us en deixo la recepta.


FOTO: MONTSE GRANOLLERS


RECEPTA DE PA SENSE GLUTEN:


INGREDIENTS:




  •  900gr d’aigua

  • 200gr de patata a trossos 

  • 150gr de llet

  • 10gr de suc de llimó

  • 30gr de llevat fresc

  • 1 cullerada de sucre

  • 450gr de farina sense gluten panificable (Shär Mix B)

  • 50gr de fàcula de tapioca 

  • 25gr de farina de quinoa

  • 1 cullerada de sal 

  • 20 gr doli

  • 1 cullerada de sèsam negre (opcional) 


PROCEDIMENT:



  1. Poseu 600gr d’aigua al vas i també el cistellet amb les patates i programar 30min / T. Varoma / V. Cull. Retirari reservar

  2. Poseu al vas la llet i el llimó i deixar-ho 5 minuts. Afegir 300gr d’aigua, el llevat, el sucre, i calentar 1min / T37ºC / V. 1. Deixem reposar dins el vas 15 min, i mentres engraseu amb oli un motlle desmotllable. 

  3. Afegiu les patates cuites, la farina, la fècula de tapioca, la farina de quinoa , la sal, l’oli i el sèsam, i barrejar-ho 20seg / V.6 i a continuació Amassar /2min. Afegir la massa al motlle reservat

  4. Amb les mans molles amb aigua podeu distrbuïr la massa per el motlle i allisar la superfície. Deixar reposar durant uns 15-20 min o fins a doblar el volum.

  5. Pre-calentar el forn a 200ºC 

  6. Introduïr la massa al forn durant 20min a 200ºC, i despres 30min a 180ºC. Retirar, deixar refredar i llest. 


*La recepta està copiada de la col·lecció "COCINA SIN GLUTEN" de la plataforma de receptes  www.cookidoo.es ( si en busqueu el nom és: "Bolla de pan de patata y sesamo negro sin gluten").


DESITJO QUE US AGRADI.


QUE TINGUEU MOLT BON DIA!!!!



Solicita demostración