BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › Pa sense Gluten amb Thermomix®
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pa sense Gluten amb Thermomix®
02 February 2018Avui pensant en aquelles persones que son intolerants al gluten, i que cada cop coneixem mes casos. Per si us voleu fer un pa a casa aquí us en deixo la recepta.
FOTO: MONTSE GRANOLLERS
RECEPTA DE PA SENSE GLUTEN:
INGREDIENTS:
900gr d’aigua- 200gr de patata a trossos
- 150gr de llet
- 10gr de suc de llimó
- 30gr de llevat fresc
- 1 cullerada de sucre
- 450gr de farina sense gluten panificable (Shär Mix B)
- 50gr de fàcula de tapioca
- 25gr de farina de quinoa
- 1 cullerada de sal
- 20 gr doli
- 1 cullerada de sèsam negre (opcional)
PROCEDIMENT:
- Poseu 600gr d’aigua al vas i també el cistellet amb les patates i programar 30min / T. Varoma / V. Cull. Retirari reservar
- Poseu al vas la llet i el llimó i deixar-ho 5 minuts. Afegir 300gr d’aigua, el llevat, el sucre, i calentar 1min / T37ºC / V. 1. Deixem reposar dins el vas 15 min, i mentres engraseu amb oli un motlle desmotllable.
- Afegiu les patates cuites, la farina, la fècula de tapioca, la farina de quinoa , la sal, l’oli i el sèsam, i barrejar-ho 20seg / V.6 i a continuació Amassar /2min. Afegir la massa al motlle reservat
- Amb les mans molles amb aigua podeu distrbuïr la massa per el motlle i allisar la superfície. Deixar reposar durant uns 15-20 min o fins a doblar el volum.
- Pre-calentar el forn a 200ºC
- Introduïr la massa al forn durant 20min a 200ºC, i despres 30min a 180ºC. Retirar, deixar refredar i llest.
*La recepta està copiada de la col·lecció "COCINA SIN GLUTEN" de la plataforma de receptes www.cookidoo.es ( si en busqueu el nom és: "Bolla de pan de patata y sesamo negro sin gluten").
DESITJO QUE US AGRADI.
QUE TINGUEU MOLT BON DIA!!!!