Pa integral amb Llavors fet a casa amb Thermomix® Bellpuig-Lleida

#Masas, panes y repostería 02 diciembre 2018

He de dir que, una de les coses que més m'agrada a la cuina és fer masses. Masses dolçes o salades, m'encanta experimentar amb diferents farines. La veritat és que a vegades em tira enrera quan veig que una massa necessita molt temps de repòs..., voldría posar-me a fer la recepta i ben aviat veure'n el resultat. La impaciència del moment..... aixxxx


Avui, per què no una tarda de diumenge, d'aquelles que et ve de gust estar per casa, he escollit fer aquest Pa Integral amb Llavors.


I aquí teniu la recepta:



  1. Primer posem al vas  300gr de farina integral + 50gr de farina de sègol + 150gr de farina de força + 25gr de Llevat fresc + un grapat de llavors (chia, pipes de girasol, etc..), i barrejar-ho tot 4SEG / V.4.

  2. Afegirem 350gr d'aigua + un pessic de sal i AMASSAR 5MIN . Deixar reposar la massa dins el vas 1 Hora aprox

  3. Passat el temps, treurem la massa del vas, i amb les mans sucades d'oli, li donarem la forma que vulguem al pa. Hi farem uns talls per airejar-lo, i el col·locarem damunt un paper vegetal de cuina, tamisarem una mica de farina de força per damunt, taparem la massa i la deixarem reposar una altra hora.

  4. Pre-escalfar el forn a 250ºC.

  5. Una vegada el forn calent, col·locarem la massa amb el paper vegetal damunt la reixeta del forn (així és cou millor), i a la safata de sota hi abocarem un vas d'aigua. Baixarem la temperatura a 220ºC i courem aquest pa uns 20-25 minuts aproximadament.

  6. Deixarem el pa damunt una reixeta per que es refredi millor i ja estarà llest per menjar-lo.




Us recomano molt aquesta recepta i espero que us agradi tant com a mi !!


Feliç setmana