BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › Les Madalenes de la tieta Inés. Recepta Thermomix®
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Les Madalenes de la tieta Inés. Recepta Thermomix®
05 June 2019Avui us deixo una recepta que em va passar la meva germana, i a casa ja les hem batejat com les madalenes de la tieta Inés.
Desde que vam provar-les que ara sempre fem aquesta recepta.
Aquí us comparteixo el procés fet amn Thermomix® .
MOLT IMPORTANT PRIMER PESAR TOTS ELS INGREDIENTS:
- 4ous
- 260 sucre
- 160gr d’oli
- 240gr de llet
- 340gr de farina
- 2 sobres de llevat de rebosteria
UNA VEGADA TINGUEU TOTS ELS INGREDIENTS PESATS I A PUNT, COMENÇEM:
- Posem la papallona a la seva posició. Després hi posem els 4 ous i programem 10min/V. 3,5 . Mentrestant anirem afegint al vas els ingredients pel mateix ordre de la llista.
- Passats els 10 minuts ja ho tenim tot ben batut. Llavors deixem reposar la massa dins la nevera un mínim de 4 hores.
- Després de reposar ja podem pre-escalfar el forn a 200ºC i omplir els motlles fins una 3/4 part de cada un, hi tirem una mica de sucre per damunt. Quan estan totes les càpsules a punt ho posem dins el forn uns 20 minuts aproximadament a la mateixa temperatura.
Ja només caldrà retirar del firn i esperar que es refredin.....
Espero que us agradin tant com a nosaltres.
Bon profit !!!