BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Aperitivos, entrantes y tapas › GOFRES DE PATATA MÉS QUE BONS
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
GOFRES DE PATATA MÉS QUE BONS
26 August 2022Feia molt temps que tenia ganes de cuinar aquesta recepta de gofres.
A casa ens ha encantat, jo els vaig acompanyar amb ceba caramel·litzada. Tot i que és una recepta molt versàtil, ja que podem acompanyar-la amb infinitat d'ingredients o salses, per exemple: una salsa bolonyesa, la salsa brava, salsa de formatges, etc.
L'acabat final l'he fet amb gofrera elèctrica, però si no en teniu, també podeu acabar-los al forn donant-los-hi la forma que vulgueu.
Aquí us en deixo els passos amb Thermomix® de la base de patata. Acompanyeu-los amb el que més us agradi.
Feliç dia a tothom
Ingredientes
- 500GR D'AIGUIA
- 500GR DE PATATA TALLADA A TROSSOS
- 1 CULLERADA D'OLI
- 1 PESSIC DE SAL
Utensilios Thermomix
Pasos de la receta
Primer posarem l'aigua al vas, i tot seguit el cistellet amb les patates, i programarem 25 min/Varoma/vel 1
Passat el temps treuerm el cistellet amb l'ajut de l'espàtula i reservem.
Passat el temps treuerm el cistellet amb l'ajut de l'espàtula. Buidarem l'aigua del vas i bolcarem les patates dins el vas i programarem 3 seg/vel 4
(En cas de no quedar ben triturat repetirem la funció 3 seg/vel 4 )
Guardarem aquesta massa de patata dins un bol amb tapa i ho deixarem refredar.
Una vegada freda, ja podem coure-la a la gofrera sucada amb una mica d'oli uns 6-8 minuts. Si ho feu la forn serà a uns 200ºC uns 10-12 min o fins que vegeu que estan dorats
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.