advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Croquetes de "bulit del caldo" / Croquetas de "Cocido del Caldo" Thermomix®

10 January 2021
10 January 2021

Heu fet caldo aquest cap de setmana que ha fet tant fred??


A casa meva no perdonen. Sempre és un bon motiu per fer un bon caldo. 




I una vegada fet el brou, ens queda el "Bullit", avui n'he fet unes croquetes, i aquí us comparteixo tot el procés.


Nota: Aquesta recepta està feta amb 400gr. aproximadament de carn desossada



  1. Primer desossem tota la carn i l'anem tirant dins el vas del Thermomix® . I la piquem 4 segons / Velocitat 5. Traiem del vas i ho reservem

  2. Afegim al vas una ceba mitjana tallada a quarts i trossegem 4 segons / V.4, baixem la ceba trossejada cap al fons del vas i hi afegim 40gr de mantega i programem 8 minuts / T. 120ºC / V.1

  3. Passat el temps afegim dins el vas 80gr de farina i ho courem 2 minuts / T.120ºC / V.1.

  4. Ara afegim el bullit trossejat reservat,  650gr de llet, sal i pebre al gust I programem 8 minuts / T. 95 ºC  / V. 4


Ara ja tenim la massa de les croquetes feta. La bolcarem dins un recipient i la deixarem reposar unes 4 hores.


Passat el temps de repós només caldrà donar forma a les croquetes i passar-les, cada una, per ou batut i pa ratllat. I coure de la manera que més agradi: poder fregir amb força oli o tombé podeu coure al forn. Jo he escolit coure-les al forn 180ºC durant uns 15 o 20 minuts.


Espero que us agradin 


Bon profit !!


ESP


Habéis hecho caldo este fin de semana que ha hecho tanto frío ??


En mi casa no perdonan. Siempre es un buen motivo para hacer un buen caldo.


Y una vez hecho el caldo, nos queda el "Cocido". Hoy he hecho unas croquetas, y aquí os comparto todo el proceso.


Nota: Esta receta esta hecha con 400gr. aproximadamente de carne deshuesada



  1. Primero deshuesamos toda la carne y la vamos tirando dentro del vaso del Thermomix® . Y la picamos 4 segundos / Velocidad 5. Sacamos del vaso y reservamos

  2. Añadimos al vaso una cebolla mediana cortada en cuartos y troceamos 4 segundos / V.4, bajamos la cebolla troceada hacia el fondo del vaso y añadimos 40gr de mantequilla y programamos 8 minutos / T. 120ºC / V.1

  3. Pasado el tiempo añadimos dentro del vaso 80gr de harina y cocemos  2 minutos / T.120ºC / V.1.

  4. Ahora añadimos el cocido troceado reservado 650gr de leche, sal y pimienta al gusto y programamos 8 minutos / T. 95 ºC / V. 4


Ahora ya tenemos la masa de las croquetas hecha. La volcaremos en un recipiente y la dejaremos reposar unas 4 horas.


Pasado el tiempo de reposo sólo será necesario dar forma a las croquetas y pasarlas, cada una, por huevo batido y pan rallado. Y cocer de la manera que más guste: podéis  freír con abundante aceite o también  puede cocer al horno. Yo he escogido para cocerlas al horno 180ºC durante unos 15 o 20 minutos.


Espero que os gusten


Buen provecho !!

Solicita demostración