BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Carnes y aves › Mandonguilles amb salsa de tomata, patates, pèsols
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Mandonguilles amb salsa de tomata, patates, pèsols
01 August 2023Aquesta és una de les receptes de tota la vida.
Abans a casa sempre les fèiem fregides amb força oli i a part fèiem la salsa de tomata.
Avui us explicaré la manera de fer-les amb Thermomix® . D'ençà que vaig provar de fer-les al Varoma mai més les he fregit.
No explicaré tot el procés de com fer les mandonguilles i de quin ingredient fer-les..., això pot ser molt variat, ja que podríem fer-les de diferents carns, vegetals, de peix, etc..
Partirem de la base en la qual ja les hi hem donat forma i començarem a fer el sofregit i la cocció.
Aquesta recepta la podreu importar al vostre cookidoo i fer-la guiada des del TM6.
Espero que us agradi tant com a nosaltres.
Ingredientes
- 200gr ceba
- 2 grans d'all
- 50gr doli
- 100gr de pastanaga
- 800gr de tomata triturada
- sal, pebre al gust
- 2 patates grans tallades a trossos
- 800gr de mandogulles
- 150gr de pèsols
Pasos de la receta
Poseu la ceba, els alls i l'oli al vas
Trossejeu 5 seg / V.5
Sofregiu 10 min / T. 120ºC / V. 1
Afegiiu-hi la pastanaga a trossos i tritureu 10 seg / V. 8
A continuació afegiu la tomata, la sal i el pebre al vas.
Repartiu les mandonguilles, les patates i els pèsols entre el recipient i la safata de Varoma, i ho col·loqueu damunt el vas del Thermomix.
Programeu 30 min / T. varoma / V. 1
Una vegada passat el temps ja podeu servir les mandonguilles amb la seva salsa
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.