Thermomix® Lleida

Clara Gili Valles

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

Hola

me llamo Clara Gili Vallés y soy de la cosecha del 78 , madre de 4 , empresaria y agente comercial de Thermomix® des del 2018, aunque usuaria des del 2000.

Aquí tienen mi blog, en el que van a encontrar todo tipo de recetas, algunas de más saludables, pues estudié naturopatía, recetas de las que deseo faciliten su día a día, y puedan encontrar todos los trucos que estaban buscando.

PA DE SANT JORDI

22 April 2022

Tiempo de preparación 02:30:00 mins

Ración para 6 personas

22 April 2022

Sant Jordi és una diada de Catalunya, entre d'altres llocs, que es caracteritza per regalar llibres i roses. Al ser una festa molt nostra, sovint als balcons i parades es posa la senyera de les 4 barres.


D'un temps cap aquí, les pastisseries s'han sumat a la festa amb tota mena de dolços i brioixeria com és aquest pa de Sant Jordi, molt vistós per els seus colors interiors.


Malgrat ho sembli, no és difícil de fer, només cal tenir paciència i, com amb totes les masses, donar-los el temps de llevat necessari.


Bon profit i bona diada!



Ingredientes

  • 100 g de formatge cheddar a trossos
  • 250 g de llet
  • 50 g de mantega
  • 50 g de sucre
  • 30 g de llevat fresc
  • 450-500 g de farina de força
  • 1 culleradeta de sal
  • Unes gotes de colorant alimentari
  • 70 g de sobrassada
  • 50g de llet o almívar claret per pintar

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu el formatge al vas i ratlleu-lo 10 seg/vel 7.






Reserveu en un bol.

2 Paso

Sense rentar el vas, poseu la llet, la mantega i el sucre i escalfar 2 min/37º/vel 2.

3 Paso

Afegiu el llevat i barregeu 5 seg/vel 3.

4 Paso

Incorporeu la farina i la sal i barregeu 15 seg/vel 6,

i a continuació amasseu 3 minuts.

5 Paso

Retireu la massa del vas i dividiu-la en 2 parts

6 Paso

Poseu una part de la massa, el formatge i el colorant groc i amasseu 1 minut.

7 Paso

Retireu la massa groga del vas, poseu-la dins una bossa de plàstic i tanqueu-la.

8 Paso

Sense rentar el vas, posem la resta de la massa i la sobrassada i amassem 1 minut.

9 Paso

Retireu la massa vermella del vas, poseu-la dins una bossa de plàstic i tanqueu-la.

10 Paso

Deixeu reposar les masses en un lloc càlid fins que doblin el seu volum (entre 45’ i 1h).

11 Paso

Dividiu la massa groga de formatge en 5 parts iguals i la vermella de sobrassada en 4 parts iguals.

12 Paso

Feu unes barretes d’uns 30 cm i col·loqueu-les en una safata amb paper de forn, alternant els colors una al costat de l’altra.

13 Paso

Deixeu reposar les masses en un lloc càlid fins que doblin el seu volum (entre 45’ i 1h).

14 Paso

Preescalfeu el forn a 200º.

15 Paso

Pinteu el pa amb llet o almívar claret i fornegeu 20-25 minuts 200º

16 Paso

Retireu del forn i deixeu refredar sobre una reixeta.

17 Paso

Quan estigui fred, talleu-lo transversalment de manera que es vegin els colors.

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración