BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Salsas y guarniciones › Crackers de Verdures amb Falsa maionesa d'alvocat
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Crackers de Verdures amb Falsa maionesa d'alvocat
06 November 2022Aquest any a la Fira Cuida't de Bellpuig tinc el plaer de participar-hi fent una classe de cuina.
He pensat que, estant en una fira on predomina el menjar sa i l'esport, i ja que aviat pensarem en els menús les festes de Nadal, una bona proposta per la classe seria fer aperitius saludables on hi incorporarem verdures, llegums, fruits secs, etc....
Quantes vegades ens ha passat que fem uns aperitius molt contundents, massa grassos, i quan és l'hora de menjar el plat principal ja no podem més? Quantes vegades hem dit "massa dies de menjars" ?, o "ja tornem a seure a taula ?", etc...
I la veritat, és que avui en dia la societat està fent un canvi important en l'alimentació, cada vegada mes hi ha qui busca la manera de cudar-se, ja sigui portant una bona dieta alimentària, com practicant un esport o altre.
Thermomix® amb l'ajut de cookidoo, ho posa fàcil, ja que dins hi trobem milers de receptes adaptades a cada necessitat.
La recepta d'avu l'he tret del llibre "Fácil y sorprendente con Thermomix® " , espero que us agradi.
Ingredientes
- 300gr de carbassó a trossos
- 150 gr de brocolí
- 60gr de farina de cigró
- 2 cullerades de ceba deshidratada
- 2 ous
- 1/2 cullerada de romaní, de farigola, sal, pebre negre
- 125gr de formatge emental ratllat
- 1 ou dur
- 1 alvocat madur pelat
- el suc de 1/2 llimó
- 80gr d'oli d'oliva
- 1 cullerada de mostassa de Dijon
Pasos de la receta
Pre-escalfeu el forn a 180ºC, i preparem una safata amb paper de forn
Poseu el carbassó i trossejeu 4 seg / Vel. 4
Hi afegiu el broquil i piqueu 4 seg / Vel 4
Ara afegiu-hi la farina de cigró, la ceba, els ous, el romaní, la farigola, el pebre i la sal i ho barregeu 10 seg Vel. 3
Reperatiu tot el contingut del vas a la safata prèviament preparada formant un rectangle de 30*20 aproximadament
Enforneu-ho 30 minuts o fins que la massa estigui gairebé dorada.
Repartiu el formatge per damunt i ho gratineu 5 minuts.
Retireu del forn i retalleu-ho a tires
Amb el vas net, poseu l'ou dur, l'alvocat, el suc de llimó, l'oli, la mostassa i la sal i tritureu 30 seg / Vel, 6
Podeu servir les tires amb la falsa maionesa
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.