advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

Crackers de Verdures amb Falsa maionesa d'alvocat

06 November 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:35:00 mins

icon-persons Ración para 20 personas

06 November 2022

Aquest any a la Fira Cuida't de Bellpuig tinc el plaer de participar-hi fent una classe de cuina. 


He pensat que, estant en una fira on predomina el menjar sa i l'esport, i ja que aviat pensarem en els menús les festes de Nadal, una bona proposta per la classe seria fer aperitius saludables on hi incorporarem verdures, llegums, fruits secs, etc....


Quantes vegades ens ha passat que fem uns aperitius molt contundents, massa grassos, i quan és l'hora de menjar el plat principal ja no podem més? Quantes vegades hem dit "massa dies de menjars" ?, o "ja tornem a seure a taula ?", etc... 


I la veritat, és que avui en dia la societat està fent un canvi important en l'alimentació, cada vegada mes hi ha qui busca la manera de cudar-se, ja sigui portant una bona dieta alimentària, com practicant un esport o altre. 


Thermomix® amb l'ajut de cookidoo, ho posa fàcil, ja que dins hi trobem milers de receptes  adaptades a cada necessitat.


La recepta d'avu l'he tret del llibre "Fácil y sorprendente con Thermomix® " , espero que us agradi.

icon-list

Ingredientes

  • 300gr de carbassó a trossos
  • 150 gr de brocolí
  • 60gr de farina de cigró
  • 2 cullerades de ceba deshidratada
  • 2 ous
  • 1/2 cullerada de romaní, de farigola, sal, pebre negre
  • 125gr de formatge emental ratllat
  • 1 ou dur
  • 1 alvocat madur pelat
  • el suc de 1/2 llimó
  • 80gr d'oli d'oliva
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Pre-escalfeu el forn a 180ºC, i preparem una safata amb paper de forn

2 Paso

Poseu el carbassó i trossejeu 4 seg / Vel. 4

3 Paso

Hi afegiu el broquil i piqueu 4 seg / Vel 4

4 Paso

Ara afegiu-hi la farina de cigró, la ceba, els ous, el romaní, la farigola, el pebre i la sal i ho barregeu 10 seg  Vel. 3

5 Paso

Reperatiu tot el contingut del vas a la safata prèviament preparada formant un rectangle de 30*20 aproximadament

Enforneu-ho 30 minuts o fins que la massa estigui gairebé dorada.


6 Paso

Repartiu el formatge per damunt i ho gratineu 5 minuts. 

Retireu del forn i retalleu-ho a tires 

7 Paso

Amb el vas net, poseu l'ou dur, l'alvocat, el suc de llimó, l'oli, la mostassa i la sal i tritureu 30 seg / Vel, 6

8 Paso

Podeu servir les tires amb la falsa maionesa 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración