BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
Home › Delegación Lleida › Montse Granollers Saltiveri › Masas, panes y repostería › Pa de sègol fet amb Thermomix®
Montse Granollers Saltiveri
BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!
¿Quieres que te llame Montse Granollers Saltiveri?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montse Granollers Saltiveri por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Pa de sègol fet amb Thermomix®
16 January 2022Aquesta recepta de Pa és la primera vegada que la faig.
M’ha sorprès el resultat ja que primer , per la pinta que feia abans de tallar-lo, pensava que seria mes dur..,
Està de mueeeerte ?
Us comparteixo la recepta, feta amb #thermomix
Espero que us agradi ?
#pacasolà #padesegol #sègol #paambthermomix #amassat #tm6 #tm5 #tm31
Ingredientes
- 250gr d’aigua
- 1 sobre de llevat sec de pa
- 100gr de farina de sègol
- 270gr de farina de força
- 1 cullerada de sal
- 1/2 cullerada de sucre
- 10gr de suc de llimó
- 30gr de mantega
- 30gr olives verdes sense òs, tallades per la meitat
- Uns quants flocs de civada
Pasos de la receta
posar l’aigua al vas i també el llevat i barrejar 5 segons / Velocitat 5
Afegim les farines,la sal, el sucre i el suc de llimó i barregem 10 segons / velocitat 4 i ho amassem 5 minuts
Hi afegim la mantega i tornem a amassar.ho 5 minuts. Deixem reposar dins el vas uns 30 minuts
Afegim les olives i amassem 1 minut
bolquem la massa damunt uns quants flocs de cibada i li donem la forma que vulguem ( serà una massa enganxosa) Deixem reposar uns 45 minuts en un lloc sense corrents d’aire
Pre-escalfem el forn a 220ºC, i hi col·loquem al fons una safata
Afegim aigua a la safafa i hi afegim també la reixa amb el pa que tenim en repòs
Després d’enfornar uns 30 minuts ja està llest. Només cal deixar refredar i servir .
EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.