PA DE PESSIC DE XUFA FET AMB Thermomix® BELLPUIG -LLEIDA
#Masas, panes y repostería 12 agosto 2018
Desprès de fer l'Orxata, quedarà la polpa de les xufes, i una proposta és fer-ne un PA DE PESSIC DE XUFA.
Aquí teniu la recepta:
INGREDIENTS:
- la pell d'una toronja
- 100gr de sucre moreno
- 4 ous
- 25gr d'oli doliva
- 150gr de fariba de reposteria
- 1 cullerada de sal
- 1/2 sobre de llevat químic en pols
- 250gr de polpa de xufa
PREPARACIÓ:
- Pre-calenteu el forn a 180ºC. I preparar un motlle (de 20cm aprox de diàmetre).
- Poseu al vas la pell de toronja i el sucre i pulveritzeu 15seg/V.8
- Afegir-hi els ous, l'oli, la farina, la sal, el llevat i la polpa de la xufa i barrejar-ho 30seg/V.4
- Baixar tots els ingredients al fons del vas i tornar a barrejar 30seg/V.4
Posar la barreja dins el motlle i fornejar-ho durant 30 minuts.... i Llest !!
Deixeu-lo refredar i ja podeu servir-ho !!
Bon profit