PA DE PESSIC DE XUFA FET AMB Thermomix® BELLPUIG -LLEIDA

#Masas, panes y repostería 12 agosto 2018



Desprès de fer l'Orxata, quedarà la polpa de les xufes, i una proposta és fer-ne un PA DE PESSIC DE XUFA.


Aquí teniu la recepta:


INGREDIENTS:



  • la pell d'una toronja

  • 100gr de sucre moreno

  • 4 ous

  • 25gr d'oli doliva

  • 150gr de fariba de reposteria

  • 1 cullerada de sal

  • 1/2 sobre de llevat químic en pols

  • 250gr de polpa de xufa 


PREPARACIÓ:



  1. Pre-calenteu el forn a 180ºC. I preparar un motlle (de 20cm aprox de diàmetre).

  2. Poseu al vas la pell de toronja i el sucre i pulveritzeu 15seg/V.8

  3. Afegir-hi els ous, l'oli, la farina, la sal, el llevat i la polpa de la xufa i barrejar-ho 30seg/V.4

  4. Baixar tots els ingredients al fons del vas i tornar a barrejar 30seg/V.4


Posar la barreja dins el motlle i fornejar-ho durant 30 minuts.... i Llest !! 


Deixeu-lo refredar i ja podeu servir-ho !!


Bon profit