advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Lleida

Montse Granollers Saltiveri

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES AL MEU BLOG DE Thermomix® . Aquest bloc està pensat per compartir receptes, trucs de cuina,......., i també informacions de promocions que ofereix l'empresa. Sempre per aconseguir millorar el funcionament del Thermomix® Espero que el disfruteu !!!

BRIOIXOS ORIENTALS BLANCS I NEGRES

19 February 2022

icon-clock Tiempo de preparación 00:10:00 mins

icon-persons Ración para 8 personas

19 February 2022

Avui publico una de les receptes fetes a la classe de Cuina de Temàtica Oriental .


Els Bao buns són uns panets molt típics a la cuina oriental. És tracta d'una massa de pa i la seva cocció és al vapor. Podem trobar diferents versions a #cookidoo. Es poden servir amb acompanyament tant dolç com salat. També n'hi ha que li dona un toc de torradora o de forn abans de servir-lo. 


La recepta d'avui està inspirada amb els Bao buns, però en aquest cas hi hem posâtes color a la massa, i és per aquest motiu que li diem aquest nom "BRIOIXOS ORIENTALS BLANCS I NEGRES "


*Tot seguit la recepta sencera, i si tiniu TM6 podeu importar-la copiant el URL i engaxant-la a les vostres receptes creades del vostre compte de cookidoo.

icon-list

Ingredientes

  • 220gr d’aigua
  • 40gr d’oli de girasol
  • 60gr de sucre
  • 20gr de leva fresc
  • 500gr de farina de blat
  • 1 cullerada de sal
  • 1 cullerada de cacau pur en pols
  • 500gr d’aigua
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Introduïm a dins el vas tots els ingredients menys el cacau i programem 2 minuts / Funció Pastar


2 Paso

Retirem la massa damunt el taulell i, amb l’espàtula o ganivet, la dividim en dues parts. Una part la col·locarem dins un bol, prèviament sucat amb oli.


3 Paso

Posem dins el vas l’altra meitat i la cullerada de cacau i programem 30 segons / Funció Pastar


4 Paso

Retirem la massa dins un altre bol, prèviament sucat amb oli.

5 Paso

Deixem reposar les dues masses una hora aproximadament.


6 Paso

Una vegada han llevat les masses les estirarem, una a una per separat i procurant que facin la mateixa mida. Després posarem una massa a sobre de l’altra, i les enrotllarem conjuntament. Ens quedarà un cilindre i amb un ganivet de serra anirem tallant llesques i les anirem distribuint entre el recipient i la safata de Varoma (és recomanable sucar previament reciepient i safata varoma amb oli)Una vegada han llevat les masses les estirarem, una a una per separat i procurant que facin la mateixa mida. Després posarem una massa a sobre de l’altra, i les enrotllarem conjuntament. Ens quedarà un cilindre i amb un ganivet de serra anirem tallant llesques i les anirem distribuint entre el recipient i la safata de Varoma (és recomanable sucar previament reciepient i safata varoma amb oli)

7 Paso

Ara posarem 500g d’aigua al vas i tot seguit posem el varoma a la seva posició i programarem 25 minuts / T. Varoma / V.1


icon-quotes

Una vegada acabat el temps només caldrà esperar al fet que es refredin i ja estaran llestos per servir.<br />Podem aprofitar la cocció de varoma qualsevol altra recepta<br />

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración