BRAÇ DE CARBASSÓ FARCIT FET AMB Thermomix® , BELLPUIG-LLEIDA

#Masas, panes y repostería 29 agosto 2018


PROCÈS DE LA RECEPTA FETA AMB Thermomix® ️


>Primer ratllar 25gr de formatge parmesà 15 SEGONS / V. 10. I reservarem 


>Després trossejarem 500gr de carbassó (previament tallat a trossos) 5 SEGONS / VELOCITAT 5. I també reservem.


>Posarem la papallona, 5 ous i una mica de sal i programem 3 MINUTS/ TEMPERATURA 37ºC / VELOCITAT 4, I desprès 3 MINUTS / VELOCITAT 4


>Afegirem 50gr de farina “bizcochona” i ho barrejarem  6 SEGONS/ VELOCITAT 3


PRE-CALENTEM EL FORN A 170ºC


>I ara hi afegirem el carbassó trossejat i el formatge ratllat, i ho remenem amb l’espàtula. Posarem un paper de forn damunt un safata i damunt hi posarem la barreja preparada, ho posarem dintre el forn uns 15 minuts aproximadament.


Una vegada fet, deixem refredar i desprès ho omplirem, per exemple, amb “Philadelphia  + pernil dolç” i després ho entotllarem tot i ho deixarem una hora mínim a la nevera.


ATENCIÓ


SI VOLS FER-LO SENSE GLUTEN: Posa 35 gr de farina de panís “Maicena” en comptes de la farina “bizcochona”


Destitjo que us agradi!


Bon profit